Groepsreis Juni

13 – 17 Juni 2018

Ontdek de Champagnestreek samen met Champagne Ambassadeur Hinke de Jong! In mei vertrekt onze 5-daagse groepsreis voor €1450 p.p. Tijdens deze 5 dagen ervaar je prachtige champagnemomenten en geniet je ten volle van al wat deze betoverende regio te bieden heeft.

Kennismaken met la Champagne

Onder de deskundige begeleiding van Hinke de Jong, de Champagne Ambassadeur van Nederland 2016, beleef je een reis vol interessante ontdekkingen. Zo zul je op unieke plekken komen, bijzondere bezoeken maken en op verschillende manieren genieten van de Champagnestreek en al haar troeven. We bezoeken champagneproducenten en champagnehuizen, genieten sublieme lunches en diners, maken mooie wandelingen, ervaren workshops en proeverijen en gaan ontspannen in de champagnebars!

Verblijf in Reims en Epernay

Tijdens de reis verblijf je in twee aangename drie sterrenhotels. We vinden het zeer belangrijk dat onze deelnemers goed kunnen ontspannen en kiezen dan ook voor een gastvrije en relaxte sfeer. De hotels zijn keurig verzorgd met uitgebreid ontbijtbuffet en mooie kamers.

Impressie groepsreis

Programma

Reims en de Notre Dame

Dé stad van de Champagneregio met rijke historie en als topbezienswaardigheid de Romeinse kathedraal Notre Dame. We bezoeken de 800 jaar oude kathedraal die nog altijd gebruikt wordt ter kroning van koningen en als ontvangstplaats voor Europese staatshoofden. Verder ontdekken we met een gids de prachtige streek.

Epernay en Avenue de Champagne

Epernay wordt ook wel het hart van de Champagne genoemd. Indrukwekkend is hier de Avenue de Champagne waar de meest statige en beroemde Champagnehuizen gevestigd zitten. Onder de avenue liggen kilometers lange kelders waar miljoenen champagnes liggen te rijpen. Epernay is een gezellige, kleine plek die je ook even op jezelf mag beleven. In het kleine centrum zijn een aantal uitstekende delicatessen winkeltjes.

Bezoek aan kleine champagneproducenten

Maak kennis met gevarieerde en bijzondere champagneproducenten. Elk bezoek heeft een ander thema waardoor je steeds meer ondergedompeld wordt in de geheimen van champagne. De rondleidingen zijn altijd in het Engels waarbij het gehele productieproces wordt toegelicht. Na de vertellingen over de champagnes zijn er leuke proeverijen. Op een informele wijze maak je kennis met de champagneproductie en ervaar je de passie van de kleine producent.

Bezoek aan een beroemd champagnehuizen

We ontdekken de sfeer en het karakter van meerdere bekende champagnehuizen. Na een uitgebreide rondleidingen gaan we verschillende champagnes proeven. Dit zal een hele andere beleving zijn dan een bezoek aan een champagneproducent.

Heerlijke lunches, diners en bezoeken champagnebars

Op culinair vlak kom je tijdens deze reis niets te kort! We genieten van lokale driegangendiners in Franse brasserieën, van drie-gangen diners in diverse top restaurants. Ook bezoeken we een gezellige en ludieke champagnebar en een originele boomhutbar!  Tijdens deze reis wordt je ondergedompeld in de diversiteit van de champagnes. Je gaat dan ook ontzettend veel verschillende champagnes proeven c.q. drinken.

Activiteiten en ervaringen

Bovenop alle bezoeken aan champagneproducenten, proeverijen, lunches en diners, zijn er nog leuke activiteiten. Met behulp van een gids maak je kennis met het terroir, we bezoeken het kloosterdorp van Dom Perignon, maken een wandeling door wijngaarden, houden een picknick met fantastisch uitzicht en ervaren een ‘vintage workshop’.

Inclusief vervoer

We vertrekken vanuit Nederland vanaf een centrale opstap lokatie. We reizen met een luxe minibus naar de Champagne. Tevens ter plaatse zullen we met de bus alle bezoeken doen. In de bus zijn goede koffiefaciliteiten aanwezig. Dat maakt het reizen ook aangenaam.

Onze pakketten

Deze reis is beschikbaar voor maximaal 14 deelnemers. De reis gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Aanmelding kan tot 30 april 2018. Prijzen zijn inclusief alle hierboven genoemde programma onderdelen, vervoer met minibus en begeleiding. Enkel de kosten van je drankjes tijdens lunch en diners zijn niet inbegrepen. Kortom een zeer volledige reis waarbij we alle zintuigen laten prikkelen!

Pakket A

5 dagen, 4 nachten

13 – 17 juni 2018

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 1450,- p.p.

Boek nu /

Neem een optie!

Pakket B

5 dagen, 4 nachten

13 – 17 juni 2018

EENPERSOONS
KAMERBEZETTING

€1610,- p.p.

Boek nu /

Neem een optie!

Share This