Dagtour in de Champagne met privé vervoer

Hoe fijn is het als je gewoon wordt rondgereden met een kenner van de regio en tijdens je bezoeken niet alleen de champagne gaat proeven maar ook mag drinken. Daarnaast bezoek je ook het dorpje van de wereldberoemde Dom Pérignon!

Onbezorgd genieten van de Champagne

Je wordt rondgeleid in een hele comfortabele (mini)bus met een chauffeur die de regio op z’n duimpje kent. Je mag genieten van een bezoek bij een kleine onbekende producent en een groot huis. En na de bezoeken krijg je verschillende champagnes te proeven.

Bij de kleine producent kenmerkt het bezoek zich vooral omdat het informeel en heel persoonlijk is. Bij het grote huis zijn de kelders vaak erg indrukwekkend en kunnen ze veel vertellen over de geschiedenis.
Ook bezoek je het pittoreske dorpje van Dom Pérignon.

Impressie Dagtour

Programma

Privé vervoer met chauffeur

De gehele dag wordt je rondgereden door de Champagne met een chauffeur die in de regio woont en indien gewenst ook meer over de regio kan vertellen. Hierdoor kun je op je gemak heerlijk genieten van wat de dag je te bieden heeft. Het vervoer is van een hoge kwaliteit met comfortabele stoelen.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Je bezoekt een kleine champagneproducent, waarbij champagne vaak al generaties in de familie zit. Zo leer je op leuke wijze meer over het champagneproces, het karakter en de bijzonderheden van deze wijze van productie. Uiteraard wordt je bezoek afgesloten met het proeven van een aantal bijzondere champagnes van het huis. En waarschijnlijk bent jij daarna net als je voorgangers helemaal verkocht!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Bezoek dorp Dom Pérignon

In dit dorp woonde en werkte hij. Het is een schattig heuvelachtig dorpje en leuk om doorheen te wandelen. Je kunt hier ‘zijn’ kerk bezichtigen en zien waar Dom Pérignon ligt begraven. Het is een historisch plek vooral omdat Dom Pérignon degene is die grote invloed heeft gehad op deze prachtige mousserende wijn.

Boeking met arrangement

Deze activiteit wordt uitsluitend in combinatie met onze arrangementen geboekt.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Denk aan een heerlijke lunch of picknick. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Activiteit

Dagtour

bezoek dorpje Dom Pérignon, 2 bezoeken, privévervoer met chauffeur

vanaf € 142,50 p.p. met 4 personen
Definitieve prijs is op basis van aanvraag en groepsgrootte.
Lunch in overleg op basis van meerkosten.

uitsluitend in combinatie met arrangement te boeken

Ontdek onze arrangementen!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!