Dagtour met champagne gids/chauffeur

Hoe fijn is het als je gewoon wordt rondgereden met een kenner van de regio en tijdens je bezoeken niet alleen de champagne gaat proeven maar ook mag drinken. Het is mogelijk deze dagtour met een gids of chauffeur te boeken.

Champagne bezoeken

Bezoek aan één kleine champagneproducent in de handen van een familie in de regio

Je wordt rondgeleid en het gehele proces wordt toegelicht in het Engels. Van de type druif, het terroir tot aan het labelen van de fles. Een kennismaking op deze wijze geeft op een zeer informele wijze veel informatie en beeld bij de champagneproductie. Tijdens dit bezoek zul je de passie van de kleine producent zelf ervaren. En daarna krijg je verschillende champagnes te proeven van deze producent.

Bezoek aan één van de grote champagnehuizen

Je ontdekt de sfeer en het karakter van dit grootse champagnehuis en wordt rondgeleid. Het geeft een hele andere beleving dan een kleine producent. Deze grote champagnehuizen zijn zeer bepalend voor de champagne. Ook hebben ze een veelal indrukwekkende geschiedenis. Na de rondleiding krijg je verschillende champagnes te proeven van dit champagnehuis!

Impressie Dagtour

Gids/Chauffeur en privé vervoer

De gehele dag wordt je rondgereden door de Champagne met een gids en tevens chauffeur die je veel meer over de regio kan vertellen. Het is ook mogelijk uitsluitend een chauffeur te boeken. Het maakt dat je op je gemak heerlijk kan genieten van wat de dag je te bieden heeft. Het vervoer is goed verzorgd en uiteraard passend voor het aantal personen.

Programma

Gids/Chauffeur en privé vervoer

Je wordt in de ochtend opgehaald bij je accommodatie of andere afgesproken locatie. Je gaat op pad met een gids of chauffeur. De gids heeft als voordeel dat hij veel meer kan vertellen over de regio. Kortom je laat je deze dag rondrijden naar al je bezoeken en hoeft je geen zorgen te maken over het drinken.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Je bezoekt een kleine champagneproducent, waarbij champagne vaak al generaties in de familie zit. Zo leer je op leuke wijze meer over het champagneproces, het karakter en de bijzonderheden van deze wijze van productie. Uiteraard wordt je bezoek afgesloten met het proeven van een aantal bijzondere champagnes van het huis. En waarschijnlijk bent jij daarna net als je voorgangers helemaal verkocht!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Denk aan een heerlijke lunch of picknick. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Boeken

Dagtour

2 bezoeken, gids of chauffeur en privévervoer

datum zelf te kiezen

met gids vanaf € 200 p.p.
met chauffeur vanaf € 134 p.p.

Lunch in overleg op basis van meerkosten.

Boek nu!

Share This