Fietsen & lopen

Op de mountainbike, (eigen) fiets, e-bike of wandelend genieten van de Champagne. Op deze manier raak je nog meer geïnspireerd door dit prachtige wijngebied!

Sportief door de wijngaarden

De regio is zeer geschikt om lekker buiten actief te zijn. Heuvelachtig landschap en mooie vergezichten. Elk seizoen laat weer andere kleuren zien. En dat maakt dat het in deze regio ook erg leuk is om te fietsen. Je kan samen met een gids op pad die je meer weet te vertellen over het gebied en de wijngaard. Maar je kan ook je eigen route kiezen. En dan zelf de regio verkennen.

Wil je liever wandelen? Met begeleiding kan je door de wijngaard lopen waarbij je uitleg krijgt. En prachtige vergezichten hebt. Na afloop is het mogelijk een picknickmand te bestellen waar je van kan gaan genieten ergens in de wijngaard. Romantisch toch! Of zelf je wandelroute bepalen, kies dan voor de wandelkaart van de Champagne.

Je kan natuurlijk ook beide doen. Wat je ook kiest je inspanning wordt beloond met een glas champagne!

Impressie Fietsen & lopen

Programma

Mountainbiken met gids

Met de sportieve fiets door de heuvelachtige champagnestreek. Je gaat op pad met een gids die je naar mooie plekken leidt en je tegelijkertijd meer verteld over de Champagne. Je kan kiezen uit een tour van 2 of 3 uur. Ook kunnen we een mountainbike voor je huren zodat je op je eigen gemak de regio kunt verkennen.

Wandelen met een begeleider

Heerlijk wandelen door de wijngaard en genieten van de vergezichten. De gids vertelt je meer over de wijngaard en het werk in de wijngaard. De wandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Uiteraard afhankelijk van je tempo. Wil je na afloop zelf genieten van lekkers uit de picknickmand dan regelen we dat voor je. Zo maak je deze activiteit helemaal af!

Glas champagne

Na deze sportieve inspanning met de gids mag je lekker gaan genieten van een glas champagne!

Fiets- en wandelroutes

We hebben ook fiets- en wandelroutes voor je beschikbaar. Zo kun je kiezen voor de fietsroute langs de Marne. Deze route sturen we digitaal toe. Of kies voor de fietskaart of wandelkaart van de Champagne. Dan heb je overzicht van alle routes. Deze sturen we per post na betaling toe.

Administratiekosten

Indien je uitsluitend een activiteit boekt, zijn administratiekosten per persoon van toepassing. Dit geldt over het totaal van alle geboekte activiteiten. De administratiekosten zijn €15,00 per persoon.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Of combineren van activiteiten kan uiteraard ook. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Activiteiten

Fietsen

Met een gids en mountainbike genieten van de omgeving!

datum zelf te kiezen

mountainbiken vanaf € 75 p.p.

Boek nu!

Wandelen

Een wandeling door de wijngaard met de gids.

datum zelf te kiezen

wandelen vanaf € 19,50 p.p.

Boek nu!

Marne fietsroute

Heerlijk fietsen langs de Marne rivier.

Marne fietsroute €3,00

Boek nu!

Fietskaart

Een fietskaart met alle fietsroutes in de Champagne.

Fietskaart Champagne € 8,00

Boek nu!

Wandel- kaart

Een wandelkaart met alle wandelroutes in de Champagne.

Wandelkaart Champagne vanaf €8,00

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!