Fietsen & lopen

Op de mountainbike of wandelend genieten van de Champagne. Op deze manier raak je nog meer geïnspireerd door dit prachtige wijngebied!

Sportief door de wijngaarden

De regio is zeer geschikt om lekker buiten actief te zijn. Heuvelachtig landschap en mooie vergezichten. Elk seizoen laat weer andere kleuren zien. En dat maakt dat het in deze regio ook erg leuk is om te mountainbiken. Samen ga je met een gids op pad die je meer weet te vertellen over het gebied en de wijngaard.

Wil je liever wandelen, dan kan dat ook. Met begeleiding loop je door de wijngaard waarbij je uitleg krijgt. En prachtige vergezichten hebt. Na afloop is het mogelijk een picknickmand te bestellen waar je van kan gaan genieten ergens in de wijngaard. Romantisch toch!

Je kan natuurlijk ook beide doen. Wat je ook kiest je inspanning wordt beloond met een glas champagne!

Impressie Fietsen & lopen

Programma

Mountainbiken

Met de sportieve fiets door de heuvelachtige champagnestreek. Je gaat op pad met een gids die je naar mooie plekken leidt en je tegelijkertijd meer verteld over de Champagne. Je kan kiezen uit een tour van 2 of 3 uur. Ook kunnen we een mountainbike voor je huren zodat je op je eigen gemak de regio kunt verkennen.

Wandelen

Heerlijk wandelen door de wijngaard en genieten van de vergezichten. De gids vertelt je meer over de wijngaard en het werk in de wijngaard. De wandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Uiteraard afhankelijk van je tempo. Wil je na afloop zelf genieten van lekkers uit de picknickmand dan regelen we dat voor je. Zo maak je deze activiteit helemaal af!

Glas champagne

Na deze sportieve inspanning met de gids mag je lekker gaan genieten van een glas champagne!

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Of combineren van activiteiten kan uiteraard ook. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Activiteiten

Fietsen

Met een gids en mountainbike genieten van de omgeving!

datum zelf te kiezen

mountainbiken vanaf € 75 p.p.

Boek nu!

Wandelen

Een wandeling door de wijngaard met de gids.

datum zelf te kiezen

wandelen vanaf € 19,50 p.p.

Boek nu!

Share This