Heteluchtballon

Superlatieven schieten te kort! Zo heb je de Champagne nog nooit ervaren. Met een heteluchtballon over de wijngaarden. Absoluut onvergetelijk.

Ballonvaren over de velden

Je kunt de Champagne op vele manieren ervaren. Maar dit is wel een hele unieke. Zo kun je in de periode van mei tot aan september in een heteluchtballon de Champagne van boven meemaken. Een ballonvaart is op zichzelf al een hele bijzondere ervaring, laat staan boven een gebied waar de meest beroemde wijn ter wereld vandaan komt!

 

Impressie Heteluchtballon

Programma

Heteluchtballon

Een ballonvaart is een grootse ervaring. Het is spannend en indrukwekkend tegelijk. En in de periode van mei tot aan september kun je dit doen in de Champagne. Een unieke ervaring op hoogte in de Champagne. De ballonvaarders doen dit reeds jaren met veel plezier. In één heteluchtballon kunnen 2 tot 10 personen. Er zijn overigens meerdere heteluchtballonnen beschikbaar. Met deze activiteit ben je een uur in de lucht!

Champagne

Bij zo’n waanzinnig ervaring hoort natuurlijk champagne. Dus na afloop kan je heerlijk nagenieten met een glas champagne!

Extra opties

Heb je nog meer wensen of wil je andere activiteiten bijboeken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Activiteit

Heteluchtballon

Op hoogte de Champagne verkennen!
Eén uur lang genieten van zeldzaam uitzicht met champagne.

mei – september
datum zelf te kiezen

vanaf € 228 p.p.

Boek nu!

Share This