Kookworkshop & tasting diner

Samen koken vinden heel veel mensen leuk. Het creëren van nieuwe gerechten, het ontdekken van nieuwe smaken en bovenal veel plezier maken. En dit is precies één van onze activiteiten die je kunt doen in de Champagne.

Kookworkshop

Op deze ochtend of middag ga je samen aan de slag wat moois te maken. De chef die je hierin begeleidt heeft al behoorlijke bekendheid verworven in de Champagne. Dus we weten dat je in goede handen bent. Ook als je niet zo’n ervaren kok bent weet hij hoe hiermee om te gaan. Bovendien is de plezierfactor een belangrijke in deze kookworkshop.

Lunch of diner

Nadat je je beste kookkunsten hebt laten zien is het tijd om ervan te genieten. Aansluitend kun je dan smullen van een lunch of diner. En bij elke gang kan er een bijpassende champagne worden geserveerd. Kortom culinaire inspanning zorgt ook weer voor ontspanning!

Impressie Kookworkshop & tastingdiner

Programma

Kookworkshop

Koken met een groep is natuurlijk vooral gezellig. En tijdens deze kookworkshop begeleidt de chef je bij de verschillende recepten. Zo maak je met elkaar verschillende lekkere dingen. Het geheel duurt ongeveer 3 tot 5 uur. Uiteraard ook afhankelijk van de grootte van de groep en hoe uitgebreid je wenst te koken. 

Tastinglunch of diner

Nadat de kookworkshop is geëindigd ga je met elkaar genieten van de lunch of het diner. Met elkaar tafelen hoort er zeker bij. Hierbij kun je ook verschillende champagnes drinken zodat iedere gang een bruisend geheel is.

Extra opties

Wil je dit geheel verder uitbreiden of heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Pakket

Kookworkshop & tastinglunch of diner

datum zelf te kiezen

vanaf € 80 p.p.

Boek nu!

Share This