Zelf oogsten

De oogst is misschien wel de meest dynamische periode in de Champagne. Iedereen is druk in de weer om de druiven te plukken en zo snel mogelijk naar de pers te brengen. En nu kun je dat ook zelf meemaken!

Aan de slag in de wijngaard

Het is heel speciaal als je van de producent mag meehelpen met de oogst. Het is het goud wat je in je handen hebt en dus zeer kostbaar. Nu zijn er toch een aantal producenten waarbij je ze dit kostbare goed toevertrouwen. Na duidelijke instructie kan jij dan zelf aan de slag in de wijngaard. Tussen de vele andere plukkers ben jij dan medeverantwoordelijk voor deze magische wijn. En na gedane arbeid passende beloning met een champagne lunch!

Impressie Zelf oogsten

Programma

Zelf oogsten

Dit is je kans om de meest kostbare druif zelf te plukken! En we hebben een aantal producenten voor je waar je dit mag doen. Ze informeren je nauwkeurig over hoe dit te doen en vervolgens ga je zelf aan de slag. Je bevindt je dan met tientallen andere plukkers in de wijngaard. Een memorabele ervaring gegarandeerd. Je kunt dit boeken wanneer je met minimaal 4 personen bent.

Champagne lunch

Zoals het spreekwoord zegt ‘na gedane arbeid is het goed rusten’ en dat mag je doen met een heerlijke champagne lunch. Je ervaringen delen met een gevuld glas en smakelijke versnaperingen.

Het is ook mogelijk uitsluitend te oogsten zonder de lunch.

De regio

Het oogsten kun je doen in het meest zuidelijke deel van de Champagne, de Aube. Het is hier prachtig en dit deel van de champagnestreek heeft veel te bieden. De stad Troyes is de centrale plek met gezellige uitgaansgelegenheden en vele restaurants.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pakket

Zelf oogsten

zelf oogsten met eventueel aansluitende champagne lunch

oogstperiode augustus – september
datum zelf te kiezen

minimaal 4 personen
vanaf € 50 p.p.

Boek nu!

Share This