Boutique B&B’s

In de Champagne zijn er ontzettend charmante B&B’s. Ze hebben met elkaar gemeen dat de eigenaren zeer gastvrij zijn én er extra veel aandacht is besteedt aan de inrichting, uitstraling en faciliteiten.

Rust en vrijheid

De geselecteerde B&B’s liggen allen in de regio in één van de champagnedorpjes. Je zult veel rust en vrijheid ervaren. Na je bezoeken aan een champagnehuis of producent kun je dan heerlijk relaxen. Ook in de B&B’s kunnen ze je veelal voorzien van een glas champagne.

Verwennerij

Elke B&B heeft z’n eigen extra’s. Zo heeft de een zwembad, een ander heeft fietsen beschikbaar en bij weer een andere zit je middenin een legendarische wijngaard. Kortom bij deze boutique B&B word je aangenaam verwend met meer dan een eigen kamer en ontbijt.

Impressie Boutique B&B’s

Programma

Boutique B&B's

De boutique B&B’s zijn heel verschillend. Uiteraard verschilt de locatie en type accommodatie. Wanneer je het lastig vindt een keuze te maken kun je contact met ons opnemen en aangeven welke wensen je hebt voor een B&B pakket. Dan helpen wij je bij je keuze. Je krijgt altijd een overzicht van je keuze zodat je kan zien of dit je aanspreekt.

Bij elk pakket zijn twee nachten inbegrepen. Het is mogelijk dit te verlengen.

Extra's per pakket

Omdat elke B&B anders is hier een kleine opsomming van de faciliteiten die je bij het pakket kan verwachten.

Pakket A; Deze B&B beschikt over een verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte met loopband, step, fiets, een infra-rood sauna en massages op afspraak. Picknick manden op aanvraag beschikbaar. Fietsen voor gasten.

Pakket B; Deze B&B ligt vlakbij Epernay. Ze beschikken over een grote tuin met zwembad.

Pakket C; Deze B&B ligt in een klein champagnedorpje en vlakbij Reims. Er is tevens een prachtig restaurant vlakbij. De eigenaresse kan ook Table d’Hôte verzorgen. Er is groot zwembad en tuin. De kamers zijn modern en ruim.

Pakket D; Deze B&B is een prachtige gerenoveerde herenhuis en ligt in een Grand Cru dorpje en vlakbij Epernay. In het dorpje zijn een paar restaurants. De eigenaar maakt zelf ook champagne. Er is heerlijke grote tuin. De kamers zijn goed ingericht met heerlijke bedden.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens je verblijf is een bezoek bij een kleine, zelfstandige champagneproducent inbegrepen. Je krijgt een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun wijngaarden, de druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van minimaal twee champagnes!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Of geef het aan op het aanvraagformulier van de pakketten.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

B&B
Regio
Reims

2 nachten
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€480,- p.p.

Boek nu!

Pakket B

B&B
Regio
Epernay

2 nachten
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€385,- p.p.

Boek nu!

Pakket C

B&B
Regio
Reims

2 nachten
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€470,- p.p.

Boek nu!

Pakket D

B&B
Regio
Epernay

2 nachten
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€440,- p.p.

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!