Chateau & Diner

Chateau’s en Frankrijk, dat hoort bij elkaar. In de Champagne staan er ook een aantal prachtige chateau’s. Van de kleinere familie kastelen tot aan de grootse imposante chateau’s. Juist deze locaties hebben iets magisch. Vele accommodaties hebben een rijke geschiedenis én zijn met waardering hiervoor goed onderhouden.

Koninklijk slapen en dineren

De chateau’s van onze pakketten liggen allemaal in de Champagne regio of nét daarnaast. Sommige zelfs middenin de wijngaard. Andere hebben een majesteitelijke tuin. Je wordt hier echt met alle égards ontvangen en mag genieten van de hoogstaande service. Bij alle pakketten is een diner inbegrepen. Dan kun je samen genieten van de culinaire kunsten.

Pakketten

Wanneer je aankomt bij je gekozen Chateau hoef je niet meer op pad. Het diner is onderdeel van je pakket. Wens je voor de volgende dag hetzelfde comfort, dan maken we voor de tweede avond een reservering voor je. ’s Ochtends krijg je een aantrekkelijk ontbijt geserveerd, bij mooi weer zelfs op het terras. Daarnaast zijn er twee bezoeken aan champagnehuizen inbegrepen. Een compleet pakket om samen even helemaal onder te dompelen in de weelde van de Champagne.

Impressie Chateau & Diner

Programma

Arrangement

We hebben een aantal pakketten gemaakt met Chateau’s waar we erg blij van worden. Alle kastelen zijn stuk voor stuk pareltjes en hebben een hoog service niveau. Inbegrepen zijn twee overnachtingen met ontbijt en één of twee diners. Het aantal gangen staat bij de pakketten aangegeven. Ook zijn twee bezoeken aan champagnehuizen inbegrepen. Bij de ‘Toelichting’ staan de verschillende pakketten en onderdelen genoemd.

Toelichting van de Chateau's

Elk chateau is anders. Er zijn de wat kleinere knusse chateau’s maar ook de grotere chateau’s. Hier een korte toelichting per pakket.

Pakket A; Boutique Chateau. Volledig in stijl gerenoveerd. Midden in wijngaarden gelegen. Chateau heeft een restaurant waar ze met name met lokale producten werken. Ze hebben een prachtige lounge, ruim terras, buiten hottub, massages mogelijk.

Pakket B; Romantisch Chateau. Op een prachtige plek, verscholen en onlangs helemaal gerenoveerd. Waarbij de historische elementen zijn behouden en de moderne faciliteiten toegevoegd. Overigens ook heerlijke bedden. Hier is dineren een absolute plus aangezien de eigenaar voorheen zijn eigen restaurant had. Vandaar dat bij dit arrangement 2 diners zijn inbegrepen en een luxe ontbijt.

Pakket C; Boutique klein Chateau. Prachtig gelegen met een mooie tuin. Het ligt ten westen van de Champagne regio. Hier bieden de eigenaren table d’hôte aan en zal je tijdens het verblijf aan niets ontbreken.

Pakket D; Majestueus Chateau. Gelegen aan de rand van de Champagne regio. Ook op goede afstand van de champagnehuizen en wijngaarden. Een lux chateau op een enorm landgoed. Hier kun je ook prachtige wandelingen maken of genieten bij het zwembad. Het terras en restaurant zijn ook een genot tijdens het verblijf. De chef biedt zelfs op aanvraag kookworkshops aan. Er is een tennisbaan en er zijn fietsen voor gasten beschikbaar.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens je verblijf is een bezoek bij een kleine, zelfstandige champagneproducent inbegrepen. Je krijgt een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun wijngaarden, de druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van minimaal twee champagnes!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Of geef het aan op het aanvraagformulier van de pakketten.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

Chateau
Regio Reims


2 nachten
5-gangen diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€855,- p.p.

Boek nu!

Pakket B

Chateau
Regio Epernay/Sézanne

2 nachten
2x 3-gangen diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

 

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€540,- p.p.

Boek nu!

Pakket C

Chateau
Regio Chateau-Thierry/Epernay


2 nachten
3-gangen table d’hôte
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€530,- p.p.

Boek nu!

Pakket D

Chateau
Regio Soissons/Reims


2 nachten
5-gangen diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€720,- p.p.

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!