Chateau & Table d’Hôte

In dit sprookjesachtig kasteel in de Champagne waan je je als kasteeldame en kasteelheer. Je wordt met alle egards ontvangen en het zal je aan niets ontbreken!

Chateauverblijf

In de buurt van Châlons-en-Champagne staat dit 17’e eeuws kasteel wat zo goed als mogelijk in originele staat is gerenoveerd. Elk vertrek in het kasteel is prachtig en met stijl ingericht. Het is ook een locatie die je in z’n geheel kan afhuren voor bijvoorbeeld een huwelijk of vriendenfeest.

Table d’hôte

Je kunt verschillende arrangementen boeken. Van uitsluitend verblijf tot aan compleet met ontbijt en diner. Wanneer je kiest voor het volledige arrangement weet je dat je heerlijk eten krijgt want de chef heeft z’n sporen verdiend op culinair vlak!

Champagnebezoeken

Tijdens je verblijf verzorgen we twee bezoeken voor je bij zowel een groot bekend champagnehuis én een persoonlijk bezoek aan een champagneproducent. En als je dat wenst vullen we dat verder aan met andere activiteiten zoals een lunch of bijvoorbeeld een wijngaardwandeling.

Impressie Chateau & Table d’Hôte

Programma

Chateau & Table d'hôte met 2 champagnebezoeken

Tijdens een aantal geplande weekenden is dit arrangement te boeken. Je krijgt 2 overnachtingen voor 2 personen in een kasteelkamer. En inclusief een heerlijk ontbijt, een 3-gangen diner met wijnarrangement, water en koffie/thee (vrijdagavond), champagne aperitief met amuses en aansluitend 4-gangen diner met wijnarrangement, water en koffie/thee (zaterdagavond).

Ook is het arrangement inclusief twee bezoeken aan een champagnehuis en een champagneproducent inclusief proeverij.

Verblijf in Chateau met 2 champagnebezoeken

Je verblijft in één van de prachtig gedecoreerde kasteelkamers of naastgelegen torenkamer op het landgoed. Daarnaast kan je genieten in de woonkamer bij de haard of een mooie wandeling maken naar het naastgelegen meer!

Je verblijf is inclusief ontbijt en 2 bezoeken aan een champagnehuis en een champagneproducent.

De hele locatie afhuren

Het chateau is voor groepen volledig af te huren inclusief de kasteelkamers en vertrekken. Ook is het mogelijk hier een exclusief feest of huwelijk te verzorgen. Eventueel gecombineerd met bezoeken aan één van de legendarische champagnehuizen en champagneproducenten. Het kasteel biedt overnachting voor maximaal 32 gasten. Dit betreft dan inclusief de kasteelkamers en andere vertrekken op het landgoed. Voor een feest zijn uiteraard meer gasten welkom. Hiervoor kan elders overnachting worden georganiseerd.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze pakketten

Chateau & Table d’Hôte

Arrangement zoals hierboven genoemd

glasses-toast

nog geen nieuwe data beschikbaar

TWEEPERSOONS-KAMERBEZETTING

€425,- p.p.

Boek nu!

Verblijf Chateau

2 nachten met 2 champagnebezoeken

glasses-toast

data op aanvraag

TWEEPERSOONS-KAMERBEZETTING

€380,- p.p.

Boek nu!

Chateau huren

Het hele kasteel exclusief huren!

glasses-toast

Minimaal 3 nachten

Maximaal 32 gasten voor overnachting, o.b.v. tweepersoons-kamerbezetting.

Vraag aan!

Share This