Groepen

We krijgen met regelmaat aanvragen voor groepen, kleine en grote groepen. Met vrienden, familie, relaties of collega’s. We hebben hiervoor een aantal passende accommodaties geselecteerd die klasse service bieden en daarom in ons aanbod passen.

Speciale verzoeken

De geselecteerde accommodatie liggen allen in de verschillende dorpen verspreid in de Champagne regio. Zo kunnen we bij elke groep een passende accommodatie bieden. We weten dat groepen soms speciale verzoeken hebben vanwege een jarige of huwelijksdatum of jubileum. We kunnen daarvoor passende aandacht en activiteiten organiseren.

Karakter

Elke accommodatie heeft zijn eigen karakter. Net zoals elke groep dat ook vraagt. We hebben klassieke chateaus of originele Chambres d’Hôtes en uiteraard geschikte hotels. Daarnaast zorgen we met veel plezier een mooi programma.

Impressie Groepen

Programma

Groepen

Er zijn verschillende type accommodaties die geschikt zijn voor groepen. Hieronder hebben we deze in de verschillende pakketten opgenomen. Dit dient vooral ook als richtlijn met de prijzen. Wanneer je het lastig vindt een keuze te maken kun je contact met ons opnemen en aangeven welke wensen jullie hebben. Voor groepen maken we de pakketten verder op maat. Je krijgt altijd een overzicht van je keuze zodat je kan zien of dit je aanspreekt.

Bij elk pakket zijn twee nachten inbegrepen. Het is mogelijk dit te verlengen. Daarnaast hebben we twee bezoeken met proeverij opgenomen en een of twee diners. Prijzen van de pakketten zijn gebaseerd op het aantal genoemde personen, ter indicatie.

Extra's per pakket

Omdat elke accommodatie anders is hier een toelichting.

Pakket A; Dit is een geweldig charmant chateau. En kan grotere groepen ontvangen. De eigenaar maakt zelf ook champagne. En is uiteraard beschikbaar om te drinken. Het chateau is met heel veel stijl gerenoveerd. Er is een eetsalon, lounge en ruime tuin. Er zijn kamers in het chateau en in de bijgebouwen. Het luxe diner wat is inbegrepen in dit pakket, vindt plaats in het chateau.

Pakket B; Deze Chambre d’Hôte is heel verscholen gelegen in een klein dorpje vlakbij Reims. De gastenkamers bevinden zich in een gebouw waar ook een woonkamer voor de gasten is. De ontbijtruimte bevindt zich in de villa waar ook de eigenares woont. Hier vindt tevens de Table d’Hôte plaats. Je kijkt hierbij uit over de tuin en het ruime zwembad. Auto’s kunnen ook op het terrein staan. Max is 10 personen.

Pakket C; Dit is een 4* hotel in het centrum van Reims. Ideaal om zo met elkaar naar de restaurants te lopen. Ze beschikken over veel kamers waardoor hier grote groepen welkom zijn. Ook hebben ze vergaderzalen, een hele prettige champagnebar, een restaurant en een zwembad. En de service is goed op orde! Het diner wat is inbegrepen in dit pakket, vindt plaats in het restaurant.

Pakket D; Deze Chambre d’Hôte is van een champagneproducent en gelegen in een klein champagnedorp, ten zuiden van Reims. Het is een heel prettig dorp met veel producenten. Ze beschikken over 6 slaapkamers waarbij er ook familiekamers beschikbaar zijn. Daarnaast is er een ruime woonkamer, keuken waar het ontbijt wordt geserveerd en een ruime tuin. En het verborgen pareltje is de kleine spa. Het diner van dit pakket, vindt plaats in het naast gelegen restaurant wat een zeer goede reputatie heeft. Max is 12 personen.

Pakket E; Deze villa ligt in een klein Grand Cru champagnedorpje en vlakbij Epernay. In dit dorpje zitten een aantal champagnehuizen en producenten. Maar ook restaurants. De locatie is een statige villa die met veel zorg is gerenoveerd en ingericht. Er is een grote tuin met terras. Het is een luxere accommodatie voor met name de kleinere groepen. Het diner vindt plaats in een goed restaurant in hetzelfde dorp. Max is 8 personen.

Pakket F; Dit is een 3* hotel en zeer centraal gelegen. Ideaal om Epernay met haar historische Avenue de Champagne te verkennen. Er zijn vele restaurants en bars in het dorp. En uiteraard grote champagne met de indrukwekkende kelders. De kamers zijn eenvoudig maar goed. En prima locatie om als basis te hebben. Het hotel kan grotere groepen ontvangen. Het diner in dit pakket vindt plaats in een gezellige bistro waar de champagnekaart ook goed op orde is.

Pakket G; Deze Chambre d’Hôte ligt tussen Epernay en Sézanne. Het is eigenlijk een klein kasteeltje wat door de eigenaren met veel liefde is gerenoveerd. De eigenaar heeft hiervoor ook restaurants gehad en daarom is Table d’Hôte hier een genot. Vandaar dat we juist bij dit pakket twee keer een diner hebben inbegrepen. De kamers zijn modern met goede bedden ingericht. Er is een lounge en gezellige eetruimte. De tuin is enorm waar overigens ook de groentetuin te vinden is. Max is 12 personen.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens je verblijf is een bezoek bij een kleine, zelfstandige champagneproducent inbegrepen. Je krijgt een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun wijngaarden, de druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van minimaal twee champagnes!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Zeker voor groepen maken we het programma op maat. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Of geef het aan op het aanvraagformulier van de pakketten.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

Chateau
Regio Reims

2 nachten
1 diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€595,- p.p.
o.b.v. 26 personen

Boek nu!

Pakket E

Villa
Regio Epernay

2 nachten
1 diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€475,- p.p.
max 10 personen

Boek nu!

Pakket B

Chambre d’Hôte
Regio Reims

2 nachten
1 table d’hôte
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€515,- p.p.
o.b.v. 10 personen

Boek nu!

Pakket F

3*** Hotel
Epernay

2 nachten
1 diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€440,- p.p.
o.b.v. 26 personen

Boek nu!

Pakket C

4**** Hotel
Reims

2 nachten
1 diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€480,- p.p.
o.b.v. 26 personen

Boek nu!

Pakket G

Chambre d’Hôte
Regio Sézanne

2 nachten
2 table d’hôtes
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€405,- p.p.
max 12 personen

Boek nu!

Pakket D

Chambre d’Hôte
Regio Reims

2 nachten
1 diner
2 champagne bezoeken

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€405,- p.p.
o.b.v. 12 personen

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!