Maison Exclusief

De Champagne is een waanzinnige regio om te bezoeken. Wat zeg je ervan als je dat ook nog eens op een zeer exclusieve wijze gaat ervaren. Dan is dit arrangement Maison Exclusief voor jou! We hebben unieke pakketten samengesteld gericht op één zeer exclusief champagnehuis.

Exclusief

Centraal staat een champagnehuis oftewel ‘Maison’ op z’n Frans, die elk op haar eigen wijze een heel speciaal aanbod heeft. Elk type pakket is uniek en geeft een hele speciale champagne ervaring. Wat in ieder geval altijd hetzelfde is dat het zeer exclusief is. Een ervaring voor het leven!

Champagnehuis

Elk pakket is opgebouwd rondom het champagnehuis. Zo biedt het ene huis een hele speciale rondleiding en het andere een geweldige champagnelunch of champagnediner. De accommodatie is helemaal passend bij het champagnehuis. Het zal je echt aan niets ontbreken. Als dat nog niet genoeg is bieden we je ook een bezoek aan bij een kleine producent. Uiteraard maken we deze pakketten verder voor je op maat, indien gewenst.

Impressie Maison Exclusief

Programma

Arrangement

We hebben een aantal pakketten gemaakt met exclusieve maison’s die uitblinken in gastvrijheid en unieke ervaringen. Alle champagnehuizen staan bekend om kwalitatieve champagne. Inbegrepen zijn twee overnachtingen met ontbijt en een hele speciale ervaring bij het maison. Elk pakket is een waanzinnige ervaring. Hieronder zijn de pakketten meer in detail beschreven. Een bezoek aan een kleine champagneproducent is bij elk pakket inbegrepen.

Toelichting pakketten

Elk maison is anders daarom ook elk pakket. Wat ze gemeen hebben is dat ze uniek zijn en een memorabele ervaring geeft. Hier een korte toelichting per pakket.

Pakket A; Boutique Grandeur. Een champagnehuis van formaat maar met behoud van de kleinschalige persoonlijkheid. Overnachting vindt plaats in de villa van het champagnehuis. Inbegrepen is een privébezoek aan de spectaculaire kelders gevolgd door een proeverij. Daarnaast is een diner inbegrepen aan een 2* restaurant. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is tevens onderdeel van het pakket.

Pakket B; Biologisch Chique. Dit huis staat al jaren bekend vanwege de biologische champagne productie. Ze hebben een inspirerende wijnmakerij waar een privé bezoek plaatsvindt. Uiteraard gevolgd door een proeverij. De overnachtingen vinden plaats op een historische locatie. Een diner bij een 1* restaurant van dezelfde eigenaar, op een indrukwekkende locatie is inbegrepen. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is tevens onderdeel van het pakket.

Pakket C; Grand Experience. Dit huis ligt aan de basis van alle champagnehuizen en heeft daardoor een rijke historie. Een bezoek vindt plaats aan de indrukwekkende kelders met een kleine VIP groep. Daarnaast is een champagnebrunch bij het maison inbegrepen. (Deze brunch is uitsluitend in het weekend mogelijk.) Dit pakket is uniek vanwege de moderne en tevens historische plek van de accommodatie in Reims met een adembenemend uitzicht. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is ook onderdeel van het pakket.

Pakket D; Maison Petit. Gelegen in het hart van de Champagne staat dit Grand Cru champagnehuis. Het is een middelgroot champagnehuis die op een hele exclusieve wijze een geweldige champagne ervaring creëert. Het huis staat bekend vanwege het speciale hout gebruik. Uiteraard is een kelderbezoek om dit te aanschouwen onderdeel van het pakket. Gevolgd door een zeer exclusief champagnediner waarbij gerechten worden gekookt bij de champagnes. De overnachtingen vinden op dezelfde locatie plaats in de villa van het maison. Heel speciaal is een unieke wellness ‘krijt’ behandeling die je mag ervaring in de luxe spa. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is ook onderdeel van het pakket.

Pakket E; Grand Cru Allure. Dit is misschien wel het meest legendarische maison. Ze maken champagne die wereldwijd allure geniet en waarbij de kwaliteit van een hoogstaand niveau is. Een privé bezoek aan dit champagne huis is memorabel. Net zoals de overnachting in een nabij gelegen 5* villa waarbij de kamer tevens deze Grand Cru allure heeft. Een diner bij het 3* restaurant en de champagne van het maison is inbegrepen. Een zeer compleet en zeldzaam pakket. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is ook onderdeel van het pakket.

Pakket F; Ultiem goed. Een champagnehuis wat tot verbeelding spreekt en indrukwekkende kelders heeft. Ze bieden een zeer complete ervaring waarbij tevens een VIP bezoek met een kleine groep aan de wijngaarden in de regio is inbegrepen. Uiteraard is een proeverij een aangenaam onderdeel. Het diner wat is inbegrepen vindt plaats in een 2* restaurant. De accommodatie betreft een zeer comfortabel 4* hotel. Een bezoek aan een kleinere champagneproducent in de regio is ook onderdeel van het pakket.

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens je verblijf is een bezoek bij een kleine, zelfstandige champagneproducent inbegrepen. Je krijgt een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun wijngaarden, de druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van minimaal twee champagnes!

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Of geef het aan op het aanvraagformulier van de pakketten.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

Boutique Grandeur
Reims

2 nachten maison
2* diner
privé bezoek maison
bezoek producent

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€890,- p.p.

Boek nu!

Pakket B

Biologisch Chique
Epernay

2 nachten maison
1* diner
privé bezoek maison
bezoek producent

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€930,- p.p.

Boek nu!

Pakket C

Grand Experience
Reims

2 nachten 5* hotel
champagnebrunch
VIP bezoek maison
bezoek producent

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€840,- p.p.

Boek nu!

Pakket D

Maison Petit
Regio Epernay

2 nachten maison
champagne diner
VIP bezoek maison
bezoek producent
wellness behandeling
glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€1.315,- p.p.

Boek nu!

Pakket E

Grand Allure
Regio Reims

2 nachten 5* hotel
3* champagne diner
privé bezoek maison
bezoek producent

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€2.950,- p.p.

Boek nu!

Pakket F

Ultiem goed
Reims

2 nachten 4* hotel
2* diner
VIP bezoek maison
bezoek producent

glasses-toast

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€880,- p.p.

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!