Michelin Luxe

De Champagne is rijk aan Michelin restaurants. Dit, in combinatie met de meest heerlijke champagnes is het de ideale combinatie voor een weekendje weg! In de regio waar tegelijkertijd zoveel te zien en te beleven is. Het enige wat je hoeft te doen is je data te kiezen en je type accommodatie.

Culinair genot

Tijdens dit weekend geniet je van de kunstwerken van de Michelin chefs in hun restaurants. Zo is inbegrepen een 1* lunch, een 2** diner en een 3*** diner. Samen met jou plannen we de volgorde in. Niet alleen hebben de restaurants de meest heerlijke gerechten te bieden maar ook een grootse wijnkaart met ontzettend veel champagnes. Culinair genot ten top!

Impressie Michelin Luxe

Programma

Reims ontdekken

Reims is dé stad van de regio. Het heeft een gezellig centrum met de vele terrasjes en een overzichtelijke winkelstraat. Hier vind je onder andere het bekende Franse warenhuis La Fayette. Daarnaast is Reims de kroningsstad van weleer. In de 800 jaar oude Notre Dame van Reims zijn hier vele koningen gekroond. Waarna dit groots werd gevierd en de oorsprong van de feestelijke champagne.

Vanuit hier kun je je makkelijk verplaatsen naar de verschillende mooie plekken in de Champagne.

Culinair de top

Tijdens dit arrangement ga je genieten van de culinaire top van de Champagne. We zorgen ervoor dat je groots wordt verwend bij Michelin restaurants. Zo is inbegrepen een 1* lunch, een 2** diner en een 3*** diner. De wijnkaart is ook om een vreugdedansje voor te doen want ze hebben een uitgebreide wijnkelder met champagnes voor je klaar liggen.

Niet alleen ga je hier heerlijk eten, de locatie en omgeving van betreffende restaurants zijn ook erg indrukwekkend. Wanneer je dit boekt ga je een onvergetelijke dagen tegemoet!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens dit arrangement krijg je echt een goede indruk van al wat de Champagnestreek te beiden heeft. Maak zeker een rondrit door de omliggende dorpjes en bezoek een kleine champagneproducent, waarbij champagne vaak al generaties in de familie zit. Zo leer je op leuke wijze over het champagneproces, het karakter en de bijzonderheden van deze wijze van productie. Uiteraard wordt je bezoek afgesloten met het proeven van een aantal bijzondere champagnes van het huis. En waarschijnlijk bent jij net als alle voorgangers verkocht!

Bezoek aan een groot champagnehuis

Tijdens je bezoek laten we je ook graag kennismaken met een groot en bekend champagnehuis. Je zal merken dat dit een hele andere, indrukwekkende beleving geeft. Een absolute aanrader om de wereld van champagne op een grootse manier te ervaren.

Bezoek de Kathedraal Notre Dame

Het is zeker een aanrader om de prachtige Kathedraal Notre Dame te bezoeken. Deze wordt nog steeds gebruikt om Europese staatshoofden te ontvangen. Ook zijn er interessante musea en monumenten zoals de Basilique Saint-Rémi waar de Flâneries Musicales de Reims plaatsvinden en de Kathedraal de Reims waar de Fêtes Johanniques de Reims een hoogtepunt vormen.

Bezoek een museum

In Reims zijn veel musea: Reims Museum of Fine Arts, Foujita Chapel, Saint Remi Museum, Museum de la Reddition (overgave WOII), Fort de la Pompelle, Planetarium of Palace du Tau (aartsbisschoppelijk paleis)

Extra opties

Wij maken je programma uniek en verrassend door je iedere dag een bijzondere beleving te bezorgen. Wat denk je van een bijzondere bar in een luxe boomhut met weids Champagne uitzicht! Zo kun je aanvullende opties bijboeken. Kijk voor inspiratie bij onze activiteiten. Of heb je specifieke wensen, geef dat dan vooral bij de keuze aan.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

Reims

2 nachten in een 3* hotel
&
1* lunch, 2** diner en
3*** diner
&
2 champagne bezoeken met proeverij

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 915 p.p.

Boek nu!

Pakket B

Reims

2 nachten in een 4* hotel
&
1* lunch, 2** diner en
3*** diner
&
2 champagne bezoeken met proeverij

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 940 p.p.

Boek nu!

Pakket C

Reims

2 nachten in een 5* hotel
&
1* lunch, 2** diner en
3*** diner
&
2 champagne bezoeken met proeverij

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 1.360 p.p.

Boek nu!

Pakket D

Regio Reims

2 nachten in een 5*hotel
&
1* lunch, 2** diner en
3*** diner
&
2 champagne bezoeken met proeverij

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 1.255 p.p.

Boek nu!

Pakket E

Regio Reims/Epernay

2 nachten in een 5*hotel luxe kamer &
1* lunch, 2** diner en
3*** diner
&
2 champagne bezoeken met proeverij

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 2.190 p.p.

Boek nu!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!