Parijs & Champagne

Een uitstap naar de meest romantische stad ter wereld! Samen wandelen langs de Seine, de Eiffeltoren bewonderen (of zelfs beklimmen) en slapen in hét champagnehotel van Parijs. Maar daarnaast ook een volledige dag genieten in de Champagnestreek. Het arrangement Parijs & Champagne is bij uitstek een magische reis om cadeau te geven!

Romantiek en verwennerij

Met dit arrangement zorgen we ervoor dat je verblijft in een heerlijk centraal gelegen hotel. Je kan kiezen voor een hotel dat volledig is ingericht met als thema champagne. Of het hele gemoedelijke 3-sterren hotel wat vlakbij de Eiffeltoren ligt. Beide hebben de perfecte uitvalsbasis voor het genieten van de stad. En daarnaast laten we je de Champagne ontdekken met bijzondere bezoeken en proeverijen!

De Seine per boot

Wil je ook varen over de Seine dan verzorgen we dat met liefde. Zo kun je het combineren met een lunch of diner. Heel bijzonder om zo Parijs vanaf het water te zien met allerlei lekkernij op het bord en in het glas.

Impressie Parijs & Champagne

Programma

Parijs

Parijs kennen we als dé stad van de romantiek! Het is en blijft een indrukwekkende stad met de Eiffeltoren, de Seine en de vele onderscheidende wijken. Van de grandeur van Avenue de Champs-Élysées tot aan het gezellige terrasjes in Marais. Hier kunnen we ook champagneproeverij(en) voor je boeken.

Dagtour in de Champagne

Van Avenue de Champs-Élysées naar de l’Avenue de Champagne. Dat is de beroemdste lange straat in de Champagne, in Epernay. Dit dorp wordt beschouwd als het historisch centrum van La Champagne en een grootse champagne hoofdstraat kan dan natuurlijk niet ontbreken. De avenue zelf is al een pittoresk plaatje om doorheen te flaneren, daarnaast vind je er echter ook de grote champagnehuizen, zoals Moët et Chandon en Laurent-Perrier. Een must-see in de Champagne!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens de dagtour bezoek je een kleine, zelfstandige champagneproducent. Daar word je verwelkomd door de eigenaar of een familielid. Ze vertellen je alles over hun wijngaarden, de type druiven die ze cultiveren en natuurlijk over de verschillende cuvées. Je maakt kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van de champagnes!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis in Reims

Naast de zelfstandige champagneproducent, ga je ook op bezoek bij een bekend champagnehuis. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

De Cathedral Notre Dame in Reims

Reims is de bekendste stad van de Champagne. Dankzij de lange historie van deze plaats is er veel te bewonderen en zijn er mooie plekken om te bezoeken. De Cathedral Notre Dame is het bekendste bouwwerk van Reims. In deze 800 jaar oude kathedraal zijn in het verleden vele koningen gekroond. Binnen in de gothische kerk kun je opkijken naar de prachtige beschilderde ramen door Marc Chagall. De kathedraal is één van de culturele hoogtepunten van de regio.

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken, zoals de boottocht op de Seine of een bezoek aan de Eiffeltoren. Kijk voor inspiratie bij onze activiteiten. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Onze pakketten

Pakket A

Parijs & Champagne
3* hotel

2 nachten in een hotel
&
dagtour Champagne met 2 bezoeken

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 645 p.p.
voor 2 personen

Boek nu!

Pakket B

Parijs & Champagne
4* hotel

2 nachten in een hotel
&
dagtour Champagne met 2 bezoeken

Data zelf te kiezen

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 660 p.p.
voor 2 personen

Boek nu!

Pakket C

Parijs & Champagne op maat

glasses-toast

data zelf te kiezen

Vraag aan!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!