Beoordelingen & recensies

Je zal het met ons eens zijn…
Mooie reviews en gemeende complimenten zijn fantastisch om te krijgen. Ze maken ons iedere keer weer blij.

Daarbij zijn deze beoordelingen natuurlijk heel belangrijk voor onze service. Weten hoe onze klanten over ons denken, geeft ons inzichten die we anders niet krijgen. Als wij tot in detail weten wat zij van hun reis vonden, kunnen we dit meenemen voor de volgende keer.

Was alles goed geregeld? Hebben ze genoten?

Hinke heeft professionele ervaring met een verleden als reisleidster. En hoewel we al een aantal jaren reizen naar de Champagne verzorgen, werken wij er met plezier hard aan om elke reis een beetje beter te maken. Met reviews, geadviseerde verbeteringen en natuurlijk complimenten kunnen wij ons werk nog beter maken.

Het beste hiervan?

Daarnaast geven reviews een nieuwe klant natuurlijk meer inzicht in onze reizen en werkwijze. En zo hopelijk het vertrouwen om bij ons te boeken. Daarom plaatsen we hieronder de leukste reacties, reviews en cadeaus die wij mochten ontvangen van onze klanten.

koppel Château & Diner

Niet alleen op onze eigen website worden mooie reviews gedeeld. Zo ook op de internationale review website TripAdvisor. Daar stond deze uitgebreide review van een stel dat in oktober 2023 de Champagne bezocht met ons château & diner arrangement.

‘We vonden deze parel via het internet tijdens onze zoektocht naar een château waar we konden verblijven in de Champagnestreek. We boekten via Champagne Travel, wat echt uitstekend was. Ons verblijf van 2 nachten in dit prachtige kleine château is uitzonderlijk goed georganiseerd door Hinke van Champagne Travel – met bovendien een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze hosts in het château (wat tevens hun thuis is) waren de uiterst charmante Chris en zijn vrouw Anneka. Zij serveerden ons heerlijke maaltijden bij het ontbijt en het diner. We zijn echt volledig in de watten gelegd! Chris is chef-kok en runde vroeger zijn eigen restaurant in Antwerpen, België, dus we zijn getrakteerd op een aantal uitstekende maaltijden. Dit was echt een enorme bonus – en dit alles inbegrepen in de prijs!

Hun château is ideaal gelegen op ongeveer 30 minuten van Epernay (het hart van de Champagnestreek) en op ongeveer 45 minuten van Reims. Parijs was ook slechts 1 uur en 45 minuten rijden, alleen hadden we helaas geen tijd om deze stad te bezoeken.

Het was een top reis en de bezoeken aan zowel een groot als een klein champagnehuis waren ook fantastisch. Deze twee bezoeken zaten bij het arrangement van Champagne Travel inbegrepen. Alles overtrof absoluut onze verwachtingen. We hebben volop genoten van onze reis, eveneens van Freddie, de schattige kleine Franse Bulldog van het stel. Freddie was duidelijk gewend aan de gasten die in zijn huis verbleven, aangezien hij zo vriendelijk en op zijn gemak was met alle bezoekers.

Dit charmante château is gelegen op zo’n mooie plek. Omdat we begin oktober zulk prachtig weer hadden, zaten we bij aankomst buiten in de grote tuin met champagne en borden met brood, kaas, ham en smeersels; verzorgd door onze fantastische hosts. Dit was een perfecte middag!

Onze kamers waren ruim, comfortabel en super schoon en het feit dat onze maaltijden werden verzorgd was ook een absoluut pluspunt. Vergeet niet het kleine winkeltje in het château te bezoeken (vlak bij de ingang). Wij misten het op onze eerste dag, maar zagen het gelukkig vlak voordat we vertrokken. We hebben veel champagne van lokale champagnehuizen verderop in de straat gekocht. Deze waren zeer goed geprijsd, net als hun zelfgemaakte paté en jam. Dus ga niet weg zonder te kijken (of te kopen)!

We zouden de rondleidingen bij de champagnehuizen ook ten zeerste aanbevelen: de kleine rondleiding door het champagnehuis van Lamiable bleek een privétour te zijn, aangezien we maar met z’n vieren waren! Onze tour bij het grote champagnehuis van Le Mercier was ook uitstekend en we vonden het geweldig hoe modern het pand was en hoe hightech het treintje was dat ons door de grotten reed. De champagneproeverij was ook leuk en informatief. De winkel daar was fantastisch en zo kwamen we weer met veel champagne terug!

Deze reis stond al erg lang op onze bucketlist en we zijn op geen enkele manier teleurgesteld. Als we weer in de buurt van Epernay zijn gaan we zeker weer naar Le Petit Chateau in Baye. Iedereen bedankt voor het onvergetelijk maken van ons verblijf.’

Ook interesse in een château & diner arrangement? Bekijk onze mogelijkheden!

Verjaardagscadeau Maison Exclusief

Eén van onze speciale arrangementen is ‘Maison Exclusief’ en precies wat deze klant wilde als verjaardagscadeau, aangevuld met een een aantal persoonlijke wensen.

‘Allereerst enorm bedankt voor het organiseren en regelen van deze geweldige trip! We hebben het echt fantastisch gehad en zijn erover uit dat dit zeker niet de laatste keer Champagne was.
De absolute pluspunten van de trip waren het hotel inclusief het diner met de andere gasten, super gezellig en heerlijke champagnes met geweldige gerechten erbij. En ook zeker de buggy tour, dit heeft ons beide zeer verrast en was ook erg leerzaam. Het ***diner was natuurlijk ook geweldig, uiteindelijk zijn we veel mooie ervaringen rijker geworden op deze trip! De volgende keer nemen we alleen een nog grotere auto mee om nog meer champagne mee terug te kunnen nemen.
Wanneer ik van familie of vrienden hoor dat ze naar champagne willen gaan, zal ik ze zeker doorverwijzen!’

Dit is hoe ze het arrangement Maison Exclusief pakket D hebben beoordeeld.

Champagnereis: 10
Accommodatie: 10
Champagne Travel: 10
Meest interessante/leuke: De buggy tour. Wat een toffe activiteit! De panorama uitzichten die we tijdens deze tour hadden waar geweldig, absolute aanrader dus.

We kregen naast deze fantastische feedback nog een heerlijke chocolade truffels toegestuurd waar we met het team van hebben genoten.

Ook interesse in een Maison Exclusief arrangement? Bekijk onze mogelijkheden!

Morgens Jubileumreis zakelijk op maat

Het adviesbureau Morgens wilde haar 20-jarig jubileum goed vieren met het team van 55 personen. De collega’s werken op verschillende opdrachten in het land en daardoor tevens een perfecte gelegenheid weer eens goed bij te praten.

De wens was een niet te vol programma zodat er ook ruimte was om onderling wat te ondernemen. Naast ons programma was er tijd voor eigen invulling. Zo gingen deelnemers zelf fietsen of hardlopen in het Nationale Park. En anderen verkenden de regio verder. Door een wat langer verblijf en eigen vervoer was dit goed mogelijk.

‘Champagne travel heeft ons goed ondersteund bij het organiseren van de lustrum-reis van ons bedrijf. Hinke is flexibel, denkt graag mee en komt met mooie suggesties voor activiteiten en accommodaties. Zowel de reis als de begeleiding op locaties hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Echt een aanrader dus!’

Dit is hoe ze de jubileumreis hebben beoordeeld.

Champagnereis: 9
Accommodatie: 9
Champagne Travel: 8
Meest interessante/leuke: Samen dingen doen. Diner in Epernay was erg geslaagd.

Ook interesse in een jubileum op maat? Bekijk onze mogelijkheden!

Achmea Personeelsvereniging reis

Of het aan de verwachtingen heeft voldaan?
‘Zeker, beter dan verwacht, alleen maar positieve reacties’. ‘Heel erg bedankt voor de organisatie’. ‘Champagne drinken is nooit meer hetzelfde’. ‘Het waren drie geweldige dagen. Alles liep op rolletjes’. ‘Bedankt voor deze mooie reis’.

Champagnereis: 9
Accommodatie: 7,5 (Top qua locatie, kamers klein, maar prima om te slapen.)
Champagne Travel: 8,5
Meest interessante/leuke: Goed opgezette reis, die niet te vol zat, mooie omgeving. In zo’n korte tijd veel gezien, veel geleerd en gezien, prachtig weer en heerlijke champagne.

Ook interesse in een reis op maat? Bekijk onze mogelijkheden!

Kyocera Incentivereis op maat

‘Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de organisatie en begeleiding ter plaatse van ons weekend. Ik kan je verzekeren dat de mensen zeer positief waren en met een voldaan gevoel van tevredenheid zijn vertrokken. We hebben reeds verschillende bedankjes ontvangen. Super organisatie, alles vlot verlopen.’

Zo kregen we deze evaluatie terug van Kyocera die een incentivereis bij ons hebben geboekt . Dit is hoe ze de incentivereis hebben beoordeeld.

Champagnereis: 9
Accommodatie: 9
Champagne Travel: 10
Meest interessante/leuke: De keldertour aan het champagnehuis gevolgd door het champagnediner.

Ook interesse in een incentivereis op maat? Bekijk onze mogelijkheden!

Familieweekend 30-jarig huwelijk Arrangement Reims op maat

‘Dankjewel voor de fantastische organisatie van ons weekend in de Champagne streek. Het klopte allemaal. Samen met het geweldige weer hebben we een onvergetelijk weekend gehad.’

Zo kregen we deze evaluatie terug van een familie die een speciaal weekend in de Champagne doorbracht. Dit is hoe ze het weekend beoordeelden.

Champagnereis: 9
Accommodatie: 10
Champagne Travel: 9
Meest interessante/leuke: Segway tour + bezoek champagnehuizen.

Zin in een arrangement op maat? Bekijk onze pakketten!

Zakelijke reis voor 40 personen Incentive & teambuilding

Voor Henkel hebben we de zakelijke reis verzorgd. Doelstelling was de Kick off 2019 in de Champagne te doen samen met een bezoek aan de logistieke partner. En dat in combinatie met teambuilding in de bruisende regio.

‘Met een groep van 40 collega’s hebben wij 3 dagen mogen genieten van Reims en zijn champagne. We kregen o.a. een leuke en interessante masterclass over champagne van Hinke, waarbij we natuurlijk ook lekker mochten proeven, bezochten het indrukwekkende champagnehuis Vranken Pommery, hoorden en zagen meer van Reims en omgeving tijdens een tour met gids en keken naar een aantal collega’s die zelf mochten sabreren.

Iedereen heeft ervan genoten en kijkt er met veel plezier op terug. Het was heel fijn om de organisatie samen met Hinke te mogen doen, ze is snel, duidelijk, accuraat en alles was ter plekke tot in de puntjes geregeld! Nogmaals super bedankt!’

Ook interesse in een zakelijke reis? Lees hier meer over de opties!

Verrassingsweekend voor partner Weekendpakket Epernay

‘De wandeling door de wijngaard was het leukst. Samen met de gids met z’n drieën door de wijngaard, met mooie uitzichten en veel met passie overgebrachte informatie over de streek en de wijnranken.’

Reis een 9!
Onze organisatie een 8. ‘Vanwege keuzemogelijkheden en werkwijze.’
Accommodatie een 7.

Zin in een weekendje Epernay? Bekijk onze pakketten!

Geslaagd cadeau Habits de Lumière weekend

‘Het gezelschap, was heel fijn dat alles goed geregeld was, de accommodatie was goed en was fijn dat de tours en het restaurant ook al geregeld waren. Was erg geslaagd, we willen hierdoor ook keer in de zomer terug gaan.’

Reis een 9!
Onze organisatie een 9! ‘Vanwege de kennis, keuzemogelijkheden, communicatie en contact, service’
Accommodatie maar liefst een 8!

Een van de mooiste events in de Champagne zelf meemaken? Check het hier!

Fijne review klant Michelin Luxe Weekendpakket

‘Sfeer, beleving, bezoek champagnehuizen leuk en interessant om te zien en de culinaire ervaring met champagne.’

Reis een 8!
Onze organisatie een 8!
Accommodatie maar liefst een 9!

Ook onderdompelen in culinair Champagne? Bekijk ons aanbod hier!

Mooie beoordeling Familiereis op maat Champagnestreek

De reis kreeg een 8!
En Champagne Travel maar liefst een 9! ‘Dank voor het organiseren!’
‘De activiteiten waren allemaal een groot succes en we hebben een hele leuke afwisselende vakantie gehad.’

Ook een reis op maat? Stuur ons je wensen via dit formulier!

Zakelijke reis voor 72 gasten Incentive Champagne weekend

In oktober 2016 organiseerde Champagne Travel een bijzonder champagne weekend voor maar liefst 72 gasten. Dat was veel zien, ontdekken en proeven. Met een heerlijk galadiner in Cave Napoleon.

Na deze reis ontvingen onverwacht een cadeau, namelijk een heerlijke Ruinart Rosé. Als dank voor een goede samenwerking & een zeer geslaagde champagnereis.

Wil jij ook een zakelijke reis? Check het hier!

Gaaf cadeau van Citroën

Citroën is al een hele leuke klant van ons. Maar het is helemaal gaaf als een klant je zo waardeert en een cadeautje heeft… Hinke mocht een week rondrijden in onderstaande auto met de logo’s van Brouzje en Champagne Travel erop.
Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!