Beoordelingen & recensies

Je zal het met ons eens zijn…
Mooie reviews en gemeende complimenten zijn fantastisch om te krijgen. Ze maken ons iedere keer weer blij.

Daarbij zijn deze beoordelingen natuurlijk heel belangrijk voor onze service. Weten hoe onze klanten over ons denken, geeft ons inzichten die we anders niet krijgen. Als wij tot in detail weten wat zij van hun reis vonden, kunnen we dit meenemen voor de volgende keer.

Was alles goed geregeld? Hebben ze genoten?

Hinke heeft professionele ervaring met een verleden als reisleidster. En hoewel we al een aantal jaren reizen naar de Champagne verzorgen, werken wij er met plezier hard aan om elke reis een beetje beter te maken. Met reviews, geadviseerde verbeteringen en natuurlijk complimenten kunnen wij ons werk nog beter maken.

Het beste hiervan?

Daarnaast geven reviews een nieuwe klant natuurlijk meer inzicht in onze reizen en werkwijze. En zo hopelijk het vertrouwen om bij ons te boeken. Daarom plaatsen we hieronder de leukste reacties, reviews en cadeaus die wij mochten ontvangen van onze klanten.

Familieweekend 30-jarig huwelijk Arrangement Reims op maat

‘Dankjewel voor de fantastische organisatie van ons weekend in de Champagne streek. Het klopte allemaal. Samen met het geweldige weer hebben we een onvergetelijk weekend gehad.’

Zo kregen we deze evaluatie terug van een familie die een speciaal weekend in de Champagne doorbracht. Dit is hoe ze het weekend beoordeelden.

Champagnereis: 9
Accommodatie: 10
Champagne Travel: 9
Meest interessante/leuke: Segway tour + bezoek champagnehuizen.

Zin in een arrangement op maat? Bekijk onze pakketten!

Zakelijke reis voor 40 personen Incentive & teambuilding

Voor Henkel hebben we de zakelijke reis verzorgd. Doelstelling was de Kick off 2019 in de Champagne te doen samen met een bezoek aan de logistieke partner. En dat in combinatie met teambuilding in de bruisende regio.

‘Met een groep van 40 collega’s hebben wij 3 dagen mogen genieten van Reims en zijn champagne. We kregen o.a. een leuke en interessante masterclass over champagne van Hinke, waarbij we natuurlijk ook lekker mochten proeven, bezochten het indrukwekkende champagnehuis Vranken Pommery, hoorden en zagen meer van Reims en omgeving tijdens een tour met gids en keken naar een aantal collega’s die zelf mochten sabreren.

Iedereen heeft ervan genoten en kijkt er met veel plezier op terug. Het was heel fijn om de organisatie samen met Hinke te mogen doen, ze is snel, duidelijk, accuraat en alles was ter plekke tot in de puntjes geregeld! Nogmaals super bedankt!’

Ook interesse in een zakelijke reis? Lees hier meer over de opties!

Verrassingsweekend voor partner Weekendpakket Epernay

‘De wandeling door de wijngaard was het leukst. Samen met de gids met z’n drieën door de wijngaard, met mooie uitzichten en veel met passie overgebrachte informatie over de streek en de wijnranken.’

Reis een 9!
Onze organisatie een 8. ‘Vanwege keuzemogelijkheden en werkwijze.’
Accommodatie een 7.

Zin in een weekendje Epernay? Bekijk onze pakketten!

Geslaagd cadeau Habits de Lumière weekend

‘Het gezelschap, was heel fijn dat alles goed geregeld was, de accommodatie was goed en was fijn dat de tours en het restaurant ook al geregeld waren. Was erg geslaagd, we willen hierdoor ook keer in de zomer terug gaan.’

Reis een 9!
Onze organisatie een 9! ‘Vanwege de kennis, keuzemogelijkheden, communicatie en contact, service’
Accommodatie maar liefst een 8!

Een van de mooiste events in de Champagne zelf meemaken? Check het hier!

Fijne review klant Michelin Luxe Weekendpakket

‘Sfeer, beleving, bezoek champagnehuizen leuk en interessant om te zien en de culinaire ervaring met champagne.’

Reis een 8!
Onze organisatie een 8!
Accommodatie maar liefst een 9!

Ook onderdompelen in culinair Champagne? Bekijk ons aanbod hier!

Mooie beoordeling Familiereis op maat Champagnestreek

De reis kreeg een 8!
En Champagne Travel maar liefst een 9! ‘Dank voor het organiseren!’
‘De activiteiten waren allemaal een groot succes en we hebben een hele leuke afwisselende vakantie gehad.’

Ook een reis op maat? Stuur ons je wensen via dit formulier!

Zakelijke reis voor 72 gasten Incentive Champagne weekend

In oktober 2016 organiseerde Champagne Travel een bijzonder champagne weekend voor maar liefst 72 gasten. Dat was veel zien, ontdekken en proeven. Met een heerlijk galadiner in Cave Napoleon.

Na deze reis ontvingen onverwacht een cadeau, namelijk een heerlijke Ruinart Rosé. Als dank voor een goede samenwerking & een zeer geslaagde champagnereis.

Wil jij ook een zakelijke reis? Check het hier!

Gaaf cadeau van Citroën

Citroën is al een hele leuke klant van ons. Maar het is helemaal gaaf als een klant je zo waardeert en een cadeautje heeft… Hinke mocht een week rondrijden in onderstaande auto met de logo’s van Brouzje en Champagne Travel erop.

Share This