Meer willen weten van champagne? Ben jij een fervent champagne liefhebber of er beroepsmatig mee verwant en wil je meer over het bruisende goud weten? Of ga je binnenkort naar de Champagnestreek en wil je nu alvast meer kennis opdoen? Dan is een champagne cursus of masterclass zeker geschikt voor jou!

Diepgaande champagne cursus of masterclass

De cursus bestaat uit drie dagdelen of kies voor een masterclass van één dagdeel. Onder leiding van Hinke de Jong, de Champagne Ambassadeur Nederland 2016 wordt je op een aanstekelijke wijze meegenomen in de achtergrond van deze bruisende wijn.

En uiteraard is de cursus uitgebreider dan een losse masterclass. We nemen we je mee terug in de tijd. dompelen we je onder in de geschiedenis van de Champagne. Ontdek onder andere wat zo uniek is aan het terroir, de druiven en uiteraard de kunst van productie proces. De informatie is enorm gevarieerd. Deze cursus of masterclass kunnen we uitbreiden met een champagne lunch. De ideale gelegenheid om het passend af te ronden!

Voor echte champagne liefhebbers

Deze masterclass of cursus is bedoeld voor alle champagne liefhebbers of mensen die beroepsmatig met champagne te maken hebben. Laat ons weten met hoeveel personen je wil deelnemen en wij sturen je de offerte.

Interesse? Stuur ons een mail over de Champagne Cursus of Masterclass!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!