Nooit te oud om te leren! Tijdens onze Champagne groepsreis in mei 2017 geniet je niet alleen van het bruisende goud, culinaire hoogstandjes en de gastronomische cultuur, maar je doet ook een enorme hoeveelheid kennis op.

Op pad met champagne expert Hinke de Jong

Hoe wordt champagne geproduceerd? Waarmee combineer je champagne het best? Wat zijn de verschillen tussen de grote huizen en de zelfstandige producenten? Hoe begon het allemaal?  Waarom zijn dit de beste druiven? En veel meer.

En dit leer je uiteraard niet uit een boek, maar ervaar je met je eigen zintuigen! Proeven, ruiken, horen, zien en voelen. Samen met Hinke de Jong, Champagne ambassadeur en expert, duik je met je hele hebben en houden in de Champagnestreek.

Levensgenieten tijdens Champagne groepsreis

Je leert niet alleen deze prachtige regio kennen, maar ook jezelf. Wat is jouw favoriet? Het Franse ontbijt in de eerste zonnestralen in de tuin of de zonsondergang met een bruisend glas op de velden? Een diner in een Michelin restaurant of de afsluiting in de hippe champagnebar? Wat raakt jou het meest? Waar ligt jouw bewondering?

Geen spirituele tour, maar een intense 5-daagse reis met focus op het maximale genieten. Puur alleen voor jezelf, maar dan samen met andere gepassioneerden. Een reis die je nooit meer vergeet!

Bekijk de groepsreis! >

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!