Groepsreis september

september 2018

Ontdek de Champagnestreek samen met Hinke de Jong! In september 2018 vindt deze volledig verzorgde 5-daagse groepsreis plaats voor €1095 p.p. Tijdens deze 5 dagen ervaar je prachtige champagnemomenten en geniet je ten volle van al wat deze betoverende regio te bieden heeft. De champagnereis is de ideale manier om de regio beter te leren kennen!

Een unieke champagnereis!

Onder de deskundige begeleiding van Hinke de Jong, de Champagne Ambassadeur van Nederland 2016, beleef je een unieke reis. Zij kent als geen ander de meest bijzondere plekken en plant unieke bezoeken! Zo kun je op onverwachte manieren genieten van de Champagnestreek en al haar troeven. We bezoeken champagneproducenten en champagnehuizen, proeven lekkere lunches en diners, maken mooie wandelingen, ervaren workshops en proeverijen en ontspannen in de prachtigste champagnebars!

Verblijf in Reims en Epernay

Tijdens de champagnereis verblijf je in twee aangename drie sterrenhotels. Comfort staat hoog op onze prioriteitenlijst. We vinden het zeer belangrijk dat onze deelnemers kunnen ontspannen en kiezen dan ook voor een gastvrije en relaxte sfeer. Je bent verzekerd van verzorgde hotels met uitgebreid ontbijtbuffet en mooie kamers.

Impressie groepsreis september

Programma

Reims en de Notre Dame

Dé stad van de Champagneregio met rijke historie en als topbezienswaardigheid de Romeinse kathedraal Notre Dame. We bezoeken de 800 jaar oude kathedraal die nog altijd gebruikt wordt ter kroning van koningen en als ontvangstplaats voor Europese staatshoofden. Verder ontdekken we met een gids de prachtige streek.

Epernay en Avenue de Champagne

Epernay ligt in het hart van de Champagne. Belangrijk is hier de Avenue de Champagne waar de meest statige en beroemde Champagnehuizen gevestigd zitten. Onder de avenue liggen kilometers lange kelders waar miljoenen champagnes liggen te rijpen. Epernay is een gezellige, kleine plek die je ook even op jezelf mag beleven. In het kleine centrum zijn een aantal uitstekende delicatessen winkeltjes.

Bezoek aan kleine champagneproducenten

Maak kennis met gevarieerde en bijzondere champagneproducenten. Elk bezoek heeft een ander thema waardoor je steeds meer ondergedompeld wordt in de geheimen van champagne. De rondleidingen zijn altijd in het Engels waarbij het gehele productieproces wordt toegelicht. Na de vertellingen over de champagnes zijn er leuke proeverijen. Op een informele wijze maak je kennis met de champagneproductie en ervaar je de passie van de kleine producent.

Bezoek aan een beroemd champagnehuis

We ontdekken de sfeer en het karakter van één van de bekende champagnehuizen in Reims. Na een uitgebreide rondleiding kun je proeven van verschillende champagnes. Dit zal een hele andere beleving zijn dan een bezoek aan een champagneproducent. Dit bezoek geeft je een goede indruk van de werkwijze van deze grote champagnehuizen.

Heerlijke lunches, diners en champagnebars

Op culinair vlak kom je tijdens deze reis niets te kort! We genieten van lokale driegangendiners in Franse brasserieën, van drie-gangen diners in diverse klasse restaurants en zelfs in een Michelin restaurant. Ook bezoeken we een gezellige en ludieke champagnebar en een originele boomhutbar! We lunchen op bijzondere plekken bij champagneproducten, zoals een historisch en modern verbouwde Chateau. Verder zijn er meerdere proeverijen na onze activiteiten zodat je voldoende kunt proeven van lekkere champagnes.

Activiteiten en ervaringen

Bovenop alle bezoeken aan champagneproducenten, proeverijen, lunches en diners, zijn er nog leuke activiteiten. Met behulp van een gids maak je kennis met het terroir, we bezoeken het kloosterdorp van Dom Perignon, maken een wandeling door wijngaarden, houden een picknick met fantastisch uitzicht en ervaren een ‘vintage workshop’.

Onze pakketten

Deze champagnereis is voorzien op 14 deelnemers. Prijzen zijn inclusief alle hierboven genoemde programma onderdelen, vervoer met minibus en begeleiding. Enkel de kosten van je drankjes zijn niet inbegrepen. Deze reis valt onder de STO-garantie regeling. Lees meer hierover bij onze reisvoorwaarden.

Pakket A

4 NACHTEN

september 2018

TWEEPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 1450,- p.p.

BOEK NU!

Pakket B

4 NACHTEN

september 2018

EENPERSOONS
KAMERBEZETTING

€ 1610,- p.p.

BOEK NU!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!