Over ons

Advies nodig over mooie plekken in de Champagnestreek of op zoek naar een unieke champagne reis? Dan ben je bij Champagne Travel aan het juiste adres! Onder leiding van Hinke de Jong, Champagne Ambassadeur Nederland 2016, ben je verzekerd van de beste begeleiding. Met Champagne Travel verzorgt ze met haar team in de Champagne de meest bruisende uitstapjes en programma’s voor zowel particulier als zakelijke klanten.

Op 1 september 2011 begon Hinke haar eigen champagne bedrijf, Brouzje, door haar liefde voor het bruisende goud. Voor Brouzje importeert ze kwaliteitschampagne van kleine champagne huizen die inmiddels ook in Michelin restaurants worden geschonken. En door het succes van de mooie reizen naar de Champagne heeft ze per 1 juni 2016 alle reisactiviteiten van Brouzje onder gebracht bij Champagne Travel. Hierdoor bieden we nog een breder programma aan voor zakelijk, particulier én professionals.

Champagne Travel verzorgt reizen van weekendjes weg, trainingen op locatie in de Champagne en groepsreizen. We maken een volledig programma waarbij de grote bekende champagnehuizen maar ook de kleinschalige champagneproducenten aan bod komen. Tegelijkertijd zijn we bekend met en bij de wijnmakers en bijzondere locaties. Dat maakt dat ons niets te gek is en we hele complete én interessante reizen bieden.

Brouzje | Champagne

Sinds 2007 heeft Hinke zich gespecialiseerd in champagne en was een zakelijke aanvraag de reden of misschien wel het laatste zetje, Brouzje op te richten. In 2011 was het zover! Het plezier en de diversiteit van een bruisend glas champagne, wilde zij graag delen met anderen. Gepassioneerd reist ze door de Champagnestreek, steeds op zoek naar de beste champagnes! Daarnaast heeft Hinke al sinds lange tijd een grote liefde voor reizen en ook als reisleider gewerkt.

Brouzje importeert en verkoopt uitsluitend champagne van de kleinere champagneproducenten die het hele proces van druif tot champagne zelf in de hand hebben. Het ‘kennen’  van het champagnehuis, haar achtergrond en het informele contact is wat het persoonlijk maakt. De champagnes kenmerken zich als zeer smaakvol en bijzonder verfijnd. Brouzje verkoopt online direct aan particulieren en levert aan zakelijke klanten en (Michelin) restaurants.

Champagne Ambassadeur

Hinke de Jong heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening en heeft een ondernemend en nieuwsgierig karakter. Ze laat zich graag inspireren door mensen en omgeving. Voordat Hinke met Brouzje en Champagne Travel begon, was ze al gepassioneerd door champagne en de streek. De liefde voor champagne, de mensen, het product en de regio geeft een enorme motivatie om te blijven leren over champagne!

En ze werd dé Champagne Ambassadeur van Nederland 2016! Haar specifieke champagne kennis , proefkwaliteiten en wijze van presentatie zorgde ervoor dat zij deze titel in ontvangst mocht nemen. Verder heeft ze in 2015 als eerste Nederlander de verdiepende opleiding ‘Mastering Champagne’ afgerond. Ze verzorgt tevens educatieve reizen naar de Champagne voor sommeliers en vinologen.

Ze gaat ook mee op reis met grote groepen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en geeft indien gewenst ter plekke een masterclass.

Reizen naar la Champagne

Na een aantal succesvolle reizen, besloten Hinke meer aandacht te besteden aan het uitbouwen van reizen op maat, weekendjes weg en groepsreizen naar de Champagne. Het team van Champagne Travel is de vooraanstaande adviesgever en organisator van mooie en inspirerende reizen naar de Champagnestreek. Daarvoor werken we ook samen met een aantal zeer professionele partijen ter plaatste. Samen met Hinke’s specifieke kennis en ruime ervaring, ben je verzekerd van kwaliteitsvolle en ontspannende ervaringen in onze favoriete plek op aarde!

Vragen?

Heb je vragen over onze arrangementen naar ‘La Champagne’ of wil je meer weten over de dag activiteiten of over de zakelijke reizen?
Aarzel niet!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!