Reis op maat

Graag een reis volledig naar jouw wensen? Op zoek naar een specifiek particulier of zakelijk groepsprogramma? Of kies je liever voor een andere accommodatie dan we aanbieden in de pakketten? Dan is een reis op maat voor jou de juiste keuze! Wij geven de beste adviezen over de Champagnestreek en hebben ook ervaring met het vervullen van specifieke of bijzondere wensen.

Per aanvraag rekenen €15 p.p. met een minimum van €240, voor het maken van een offerte op maat. Nadat we overleg hebben gehad over de mogelijkheden wordt de factuur of betaallink verstuurd. Indien je vervolgens je eigen reis boekt worden deze kosten in mindering gebracht op de totale reissom. Zodra de betaling is ontvangen gaan we voor je aan de slag!

Naar La Champagne !

Zin in een bezoek aan de Champagne met een speciaal programma? Ontdek al onze leuke tips die jouw reis helemaal af maken. Jij bepaalt samen met ons hoe je reis eruit ziet en wij zorgen dat jij en je reisgezelschap niets te kort komen. Van grootse kastelen, romantische locaties en indrukwekkende kelders, luxe of romantische champagnediners  tot een Segway tour door de wijngaarden of ballonvaart ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Accommodatie

Tijdens je verblijf in de Champagnestreek is het belangrijk dat je in een ontspannende accommodatie verblijft, waar jij en je familie of vrienden zich lekker voelen. Kies voor een luxe hotel, een prachtig kasteel, een landelijke villa, een gastvrij Chambre d’Hôte of gîte. Graag een spannend verblijf? Wat dacht je van een boomhut of yurt tent in het Nationaal Park Lac du Der? Het is ook leuk om in verschillende accommodaties te verblijven waardoor je op een volledig verzorgde wijze de regio door kunt reizen!

Bezienswaardigheden

Wanneer je op ontdekking gaat in de champagnestreek, zijn er natuurlijk een aantal plekken die je zeker niet mag missen. Naast Reims en Epernay hebben kleinere dorpjes ook zeker hun charmes! Ontdek onderaan deze pagina’s meer favorieten om jouw verblijf net die extra beleving te geven. Denk bijvoorbeeld aan het Champagne wijnbouwmuseum in Verzenay, de authentieke houten huisjes in Troyes en het Renoir museum in Essoyes!

 

Ontspanning & wellness

De regio heeft een aantal hotels met een zwembad, sauna en Turks stoombad. Een verblijf in zo’n hotel is natuurlijk heerlijk, maar je kunt ook alleen een bezoek brengen aan de sauna. Je verblijft dan in je eigen gekozen accommodatie waarbij we een saunabezoek voor jou verzorgen. Ook een manicure, gezichtsbehandeling of massage organiseren we graag. Zo kun je op een zeer aangename wijze je programma afwisselen met pure verwenning!

Sporten in de Champagnestreek

Een glooiend landschap, prachtige bossen en vele meren maken de Champagnestreek tot de ideale plek om heerlijk te sporten. Naast de heerlijke champagneproeverijen, culinaire avondjes en vele bezoeken aan pittoreske dorpjes, kan het heerlijk zijn om je dagelijkse bezoeken af te wisselen met een sportieve activiteit. Met de vele mogelijkheden is de Champagnestreek niet alleen interessant voor een weekendje, maar ook zeer geschikt voor langere vakanties! Ontdek onze sportieve suggesties onderaan deze pagina!

Fietsen Champagnestreek

Romantisch weekendje?

In één van de mooiste kastelen van de Champagne kun je op en top verwend worden met heerlijke welness behandelingen. Zonder de accommodatie te verlaten, wordt je door jouw masseur of schoonheidsspecialiste in de watten gelegd. Naast wellness is er ook een heerlijk restaurant waar jullie ook culinair kunnen genieten. Een verblijf in dit kasteel is uitermate geschikt voor kersverse bruidsparen, romantiek gegarandeerd!

Onze suggesties

De Champagnestreek heeft zoveel te bieden! Naast genieten van het bruisend goud zijn er tal van mogelijkheden om je verblijf onvergetelijk te maken. Wij geven je alvast enkele suggesties:

 

 • Picknick met champagne
 • Volledig verzorgde dagtour met chauffeur
 • Fietstocht met gids in Reims
 • Mountainbike tocht met gids door de wijnvelden mét een bezoek aan een champagneproducent
 • Bezoek aan kleine champagneproducent en/of groot champagnehuis
 • Lunch of diner in Michelinrestaurant
 • Champagne in exclusieve boomhut champagnebar in magisch bos
 • Wandeling van 2,2 km met een gids door de wijnvelden
 • Lunch- en diner reserveringen
 • Heteluchtballonvaart over de wijnvelden met een glas champagne
 • Workshop met champagnedeskundige en proeverij
 • Kookworkshop eventueel met truffel, champagne en overige lokale producten en bezoek aan de markt
 • Feestavond of galadiner in bekend champagnehuis
 • Champagnespeurtocht door champagnedorp
 • Golfen op 18 hole baan
 • Zelf mee helpen oogsten
 • Bezoek aan wijnmuseum en/of andere musea en historisch gebouwen

Tijdens je verblijf een unieke plek ontdekt of een bijzonder moment beleefd? Laat het ons weten! Onze lijst kan altijd aanvulling gebruiken.

Persoonlijke wensen

Wij kunnen je reis nóg persoonlijker maken, door bijvoorbeeld ter plekke speciaal voor jou gegraveerde champagneglazen klaar te zetten of een van jouw foto’s op te laten hangen in jullie hotelkamer. Leuke en unieke verrassing wanneer je bijvoorbeeld de reis cadeau geeft!

 

Gids of reisbegeleider

Leuk om met een reisgids de Champagne te ontdekken? Natuurlijk! We hebben in de Champagnestreek meerdere Engelstalige gidsen beschikbaar. En op verzoek kan ook Hinke de Jong, Champagne Ambassadeur en specialist, mee als begeleider op je reis! Naast dat zij Nederlandse is, kent zij de meest unieke plekken en kan ze veel vertellen over de Champagne als regio én uiteraard het product champagne! Hinke is ook de begeleider tijdens onze groepsreizen.

Reisaanvraag

Per aanvraag rekenen €15 p.p. met een minimum van €240, voor het maken van een offerte op maat. Dit brengen we in rekening wanneer je niet ingaat op het voorstel. Indien je boekt worden deze kosten in mindering gebracht op de reissom.

Laat eenvoudig je wensen weten via ons aanvraagformulier of stuur een mail met je wensen, wij nemen dan vervolgens contact met je op.

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!