Incentives

Op zoek naar een geschikte incentive reis? We organiseren personeelsreizen, beloningsreizen, motivatiereizen, jubileumreizen en relatiereizen op maat! Beloon je werknemers, klanten of relaties met een mooie reis naar de Champagnestreek! De ideale locatie om de relaties te versterken, teambuilding te organiseren, succes te vieren, collega’s bij elkaar te brengen en te ontspannen na het harde werk.

Unieke vergaderlocaties

Tijdens de reis ook vergader ruimtes nodig? De regio biedt uitstekende mogelijkheden voor unieke vergaderlocaties! Wat dacht je van een authentiek chateau, landelijk hotel of charmant logement in de stad om indruk te maken op je partners? We organiseren een bijeenkomst in vergaderzalen die voorzien zijn van alle moderne technologieën en comfort. Waarna je je besprekingen kunt eindigen met een bruisend glas champagne en een luxueus diner. Je collega’s, klanten of zakenpartners zullen zich sterk gewaardeerd voelen!

Een uitje met je werknemers

Leuke en ontspannende incentives werken ook effectief om de prestaties van werknemers hoog te houden, een vruchtbare samenwerking te onderhouden en het intern vertrouwen te versterken. Samen met je werkrelaties geniet je van leuke uitstapjes en ontspannende avonden. De Champagnestreek biedt immers de ideale balans tussen cultuur, ontspanning, geschiedenis en gastronomie. Een unieke belevenis, volledig verzorgd van begin tot eind! Wil je een reis op maat? Deel je wensen en suggesties met ons!

Incentives in de Champagnestreek

Tijdens een incentive reis ligt de nadruk op een authentieke ervaring voorzien van alle comfort en luxe. Overnacht in de meest bijzondere hotels in de Champagne, maak een mooie wandeling of fietstocht tussen de wijnvelden, bezoek Reims of Epernay, dineer in gastronomische top restaurants en proef de bruisende champagnes! We nemen je mee op een tour langs de mooiste Champagnehuizen en gepassioneerde champagneproducenten. De Champagnestreek is de ideale locatie om te ontspannen en te genieten!

Impressie Incentives in Champagne

Programma

Bezoek aan Reims en de Notre Dame

Dé stad van de Champagneregio met rijke historie en als topbezienswaardigheid de Romeinse kathedraal Notre Dame. Je bezoekt de 800 jaar oude kathedraal die nog altijd gebruikt wordt ter kroning van koningen en als ontvangstplaats voor Europese staatshoofden. De kathedraal is één van de culturele hoogtepunten van de regio en zonder twijfel een must-see! Verder kun je met een gids de prachtige streek ontdekken.

Geïnteresseerd in meer geschiedenis en cultuur? Ook het prachtige Palais du Tau kun je vinden in Reims. Dit aartsbisschoppelijk paleis staat, net als de Cathedral Notre Dame, sinds 1991 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Het bouwwerk dateert echter al uit de 15e eeuw! Het werd gebouwd tussen 1498 en 1509 en later deels herbouwd in 1675. De Franse koningen die in de kathedraal van Reims werden gekroond, verbleven tijdens de kroningsfeesten in het paleis. Kortom, zeker een bezoek waard en met een audiogids leer je alle bijzonderheden over deze historische plek kennen!

Bezoek aan Epernay en de beroemde Avenue de Champagne

De Avenue de Champagne is de beroemde lange straat in Epernay. Epernay wordt beschouwd als het historisch centrum van La Champagne en een grootse champagne hoofdstraat kan dan natuurlijk niet ontbreken. De avenue zelf is al een pittoresk plaatje om doorheen te flaneren, daarnaast vind je er echter ook de indrukwekkende grote champagnehuizen, zoals Moët et Chandon en Perrier-Jouët en een aantal fijne champagnebars. Een must-see in de Champagne!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens een incentive reis kun je een kleine, zelfstandige champagneproducent bezoeken. Daar wordt je vervolgens verwelkomd met een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun gaarden, de type druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van de champagnes!

Bezoek aan een bekend champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, is het zeker ook een aanrader een bezoek te brengen aan een bekend champagnehuis.. Hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis. 

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze werkwijze

1. Na ontvangst van uw aanvraag via mail of het aanvraagformulier nemen we binnen 24 uur contact op.
2. Op basis van uw aanvraag en toelichting geven we u een prijsindicatie.
3. Wanneer de prijsindicatie voor u passend is, gaan we voor u aan de slag en u gaat akkoord met;
– Offertekosten van €15 per deelnemer met een minimum bedrag van €300.
– Indien de offerte wordt omgezet in een boeking wordt dit bedrag in mindering gebracht op de reissom.
– De factuur voor de offertekosten wordt na akkoord op de prijsindicatie aan u verstuurd.
– Na betaling van de kosten ontvangt u de offerte.
4. Indien u de reis boekt gaat u tevens akkoord met onze reisgarantie en reisvoorwaarden.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Reisaanvraag

Mail ons je wensen via het aanvraagformulier, wij nemen vervolgens contact met je op. 

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!