Teambuilding

Heeft je team inspiratie, motivatie of balans nodig? Denk je er over om een teambuilding evenement te organiseren waarbij je even helemaal weg bent van het kantoor? We organiseren zakelijke reizen naar de Champagne voor elke gelegenheid! Neem deel aan een leuke workshop, volg een interessante lezing of probeer uitdagende activiteit om de samenwerking te verbeteren. Leer elkaar beter kennen en maak de samenwerking nog succesvoller!

Wat wil je doen?

De Champagne regio heeft met haar unieke gebouwen en omgeving, veel mogelijkheden. Verkies je een teambuildingsweekend dat in het teken staat van sportieve activiteiten? In de Champagne liggen vele prachtige meren die uitstekend geschikt zijn voor activiteiten zoals golfen, vissen, wandelen of fietsen. Of liever een teambuilding evenement waarbij de nadruk ligt op creatieve activiteiten? Bijvoorbeeld een kookworkshop met champagne. Of test de kennis van jou en je collega’s tijdens een leuke champagne quiz met een wandelspeurtocht. Ook kun je een tocht maken met een klassieke oldtimers. Misschien wel het ultieme champagne gevoel.

Ontspannen in de Champagnestreek

Tijdens de teambuilding kan je genieten van heerlijke lunches, een gezellige picknick, een maaltijd met lokale lekkernijen bij een producent of een gastronomisch diner. En dat steeds onder het genot van bruisende champagne! Je bezoekt de meest bijzondere champagnehuizen en geniet samen met je collega’s van heerlijke champagne in de wijngaarden. Bij terugkomst op kantoor is de sfeer en motivatie gegarandeerd op een hoger niveau!


Impressie Teambuilding

Programma

Bezoek aan Reims en de Notre Dame

Dé stad van de Champagneregio met rijke historie en als topbezienswaardigheid de Romeinse kathedraal Notre Dame. Je bezoekt de 800 jaar oude kathedraal die nog altijd gebruikt wordt ter kroning van koningen en als ontvangstplaats voor Europese staatshoofden. De kathedraal is één van de culturele hoogtepunten van de regio en zonder twijfel een must-see! Verder kun je met een gids de prachtige streek ontdekken.

Bezoek aan Epernay en de beroemde Avenue de Champagne

De Avenue de Champagne is de beroemde lange straat in Epernay. Epernay wordt beschouwd als het historisch centrum van La Champagne en een grootse champagne hoofdstraat kan dan natuurlijk niet ontbreken. De avenue zelf is al een pittoresk plaatje om doorheen te flaneren, daarnaast vind je er echter ook de indrukwekkende grote champagnehuizen, zoals Moët et Chandon en Laurent-Perrier en een aantal fijne champagnebars. Een must-see in de Champagne!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens een incentive reis kun je een kleine, zelfstandige champagneproducent bezoeken. Daar wordt je vervolgens verwelkomd met een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun gaarden, de type druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van de champagnes!

Bezoek aan een bekend champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, is het zeker ook een aanrader een bezoek te brengen aan een bekend champagnehuis.. Hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis. 

Excursie naar Palais du Tau in Reims

Geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur? Ook het prachtige Palais du Tau kun je vinden in Reims. Dit aartsbisschoppelijk paleis staat, net als de Cathedral Notre Dame, sinds 1991 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Het bouwwerk dateert echter al uit de 15e eeuw! Het werd gebouwd tussen 1498 en 1509 en later deels herbouwd in 1675. De Franse koningen die in de kathedraal van Reims werden gekroond, verbleven tijdens de kroningsfeesten in het paleis. Kortom, zeker een bezoek waard en met een audiogids leer je alle bijzonderheden over deze historische plek kennen!

 

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Reisaanvraag

Mail ons je wensen via het aanvraagformulier, wij nemen vervolgens contact met je op. 

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!