Training op locatie

Op zoek naar een inspirerende trainingslocatie? Zoek dan niet verder want de Champagne heeft het allemaal. Prachtige omgeving, goede accommodaties, de meest feestelijke wijn en een indrukwekkende geschiedenis.

Tijdens de training even ontspannen en aansprekende verhalen horen? Dat kunnen we voor je verzorgen. Zoals een stadswandeling doen, samen mountainbiken en natuurlijk mag een champagnebezoek met een heerlijke proeverij niet ontbreken.

Zakelijke training in de Champagne streek

Samen zorgen we ervoor dat er een succesvolle training plaatsvindt en deelnemers zeer gemotiveerd en gesterkt huiswaarts keren. We maken een programma op maat zodat het helemaal klopt. Met de onderdelen die zorgen voor een optimaal resultaat!

Impressie van een training

Programma

Bezoek aan Reims en de Notre Dame

Dé stad van de Champagneregio met rijke historie en als topbezienswaardigheid de Romeinse kathedraal Notre Dame. Je bezoekt de 800 jaar oude kathedraal die nog altijd gebruikt wordt ter kroning van koningen en als ontvangstplaats voor Europese staatshoofden. De kathedraal is één van de culturele hoogtepunten van de regio en zonder twijfel een must-see!

Ook het prachtige Palais du Tau kun je vinden in Reims. Dit aartsbisschoppelijk paleis staat, net als de Cathedral Notre Dame, sinds 1991 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Het bouwwerk dateert echter al uit de 15e eeuw! Het werd gebouwd tussen 1498 en 1509 en later deels herbouwd in 1675. De Franse koningen die in de kathedraal van Reims werden gekroond, verbleven tijdens de kroningsfeesten in het paleis. Kortom, zeker een bezoek waard met of zonder gids!

Bezoek aan Epernay en de beroemde Avenue de Champagne

De Avenue de Champagne is de beroemde lange straat in Epernay. Epernay wordt beschouwd als het historisch centrum van La Champagne en een grootse champagne hoofdstraat kan dan natuurlijk niet ontbreken. De avenue zelf is al een pittoresk plaatje om doorheen te flaneren, daarnaast vind je er echter ook de indrukwekkende grote champagnehuizen, zoals Moët et Chandon en Perrier-Jouët en een aantal fijne champagnebars. Een must-see in de Champagne!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens een zakelijke reis kun je een kleine, zelfstandige champagneproducent bezoeken. Daar wordt je vervolgens verwelkomd met een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun gaarden, de type druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van de champagnes!

Bezoek aan een bekend champagnehuis

Naast de zelfstandige champagneproducent, is het zeker ook een aanrader een bezoek te brengen aan een bekend champagnehuis.. Hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis. 

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze werkwijze

1. Na ontvangst van uw aanvraag via mail of het aanvraagformulier nemen we binnen 24 uur contact op.
2. Op basis van uw aanvraag en toelichting geven we u een prijsindicatie.
3. Wanneer de prijsindicatie voor u passend is, gaan we voor u aan de slag en u gaat akkoord met;
– Offertekosten van €15 per deelnemer met een minimum bedrag van €300.
– Indien de offerte wordt omgezet in een boeking wordt dit bedrag in mindering gebracht op de reissom.
– De factuur voor de offertekosten wordt na akkoord op de prijsindicatie aan u verstuurd.
– Na betaling van de kosten ontvangt u de offerte.
4. Indien u de reis boekt gaat u tevens akkoord met onze reisgarantie en reisvoorwaarden.

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Reisaanvraag

Mail ons je wensen via het aanvraagformulier, wij nemen vervolgens contact met je op. 

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!