Zakenreis op maat

Geïnteresseerd in een zakelijke reis naar de Champagne maar heb je specifieke wensen? Op basis van je gewenste behoeften, stellen we een zakelijke reis op maat samen! Verkies je een teambuilding, teamtraining, incentive reis of managementreis? Alles is mogelijk!

Stel je eigen zakelijke reis samen

Afhankelijk van het doel van de uitstap, zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je veel te bespreken met je zakenrelaties, wil je een teambuilding organiseren, staat er een teamtraining op de planning of wil je werknemers belonen voor hun harde werk? Wij adviseren je graag bij het samenstellen van de ideale zakenreis op maat naar de Champagne. Ontdek de authentieke Champagnestreek, vergader op unieke locaties, geniet van gastronomische zakenlunches of -diners en ontspan met een bruisend glas champagne! Een compleet verzorgde reis die de relatie met je klanten, zakenpartners of collega’s naar een hoger niveau zal tillen!

Zakelijke reizen naar de Champagnestreek

Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning! In de Champagnestreek geniet je van prachtige uitzichten over de wijngaarden, heerlijke champagne proeverijen en veel meer. Zijn je partners cultuurliefhebbers? De streek en haar culturele gebouwen kennen een rijke historie. Een uitstapje naar Reims of Epernay is dan ook de uitstekende afwisseling na besprekingen of vergaderingen. Liever de regio wat ontdekken? Probeer bijzondere activiteiten zoals een mooie boswandeling, een champagne picknick in de wijngaarden of een tour langs bijzondere Champagnedorpen!


Impressie zakenreis

Programma

Stel je eigen zakelijk reis samen met enkele van onderstaande opties:

Bezoek aan Epernay en Avenue de Champagne

De l’avenue de Champagne is de beroemde lange straat in Epernay. Epernay wordt beschouwd als het historisch centrum van La Champagne en een grootse champagne hoofdstraat kan dan natuurlijk niet ontbreken. De avenue zelf is al een pittoresk plaatje om doorheen te flaneren, daarnaast vind je er echter ook de prachtige hoofdgebouwen van grote champagnehuizen, zoals Moët et Chandon en Lauren-Perrier. Een must-see in de Champagne!

Bezoek aan een kleine champagneproducent

Tijdens zakelijke reizen kun je een kleine, zelfstandige champagneproducent bezoeken. Daar wordt je verwelkomd met een Engelstalige rondleiding. De producenten vertellen je alles over hun gaarden, de type druiven die ze cultiveren en natuurlijk over hun cuvées. Ook maak je kennis met het gehele proces van de champagneproductie, van druivenpers tot bottelmachine. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het proeven van twee champagnes!

Bezoek aan een beroemd champagnehuis in Reims

Naast de zelfstandige champagneproducent, kun je ook op bezoek gaan bij een bekend champagnehuis in Reims. Ook hier kun je genieten van een rondleiding met aansluitend een champagneproeverij. Je zult merken dat dit een totaal andere beleving is dan bij het kleine champagnehuis.

Excursie naar de Cathedral Notre Dame in Reims met audiogids

Reims is de bekendste stad van de Champagne. Dankzij de lange historie van deze plaats is er veel te bewonderen en zijn er mooie plekken om te bezoeken. De Cathedral Notre Dame is het bekendste bouwwerk van Reims. In deze 800 jaar oude kathedraal zijn in het verleden vele koningen gekroond. Binnen in de gothische kerk kun je opkijken naar de prachtige beschilderde ramen door Marc Chagall. De kathedraal is één van de culturele hoogtepunten van de regio en zonder twijfel een must-see!

Excursie naar Palais du Tau in Reims met audiogids

Ook het prachtige Palais du Tau kun je vinden in Reims. Dit aartsbisschoppelijk paleis staat, net als de Cathedral Notre Dame, sinds 1991 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Het bouwwerk dateert echter al uit de 15e eeuw! Het werd gebouwd tussen 1498 en 1509 en later deels herbouwd in 1675. De Franse koningen die in de kathedraal van Reims werden gekroond, verbleven tijdens de kroningsfeesten in het paleis. Kortom, zeker een bezoek waard en met de audiogids leer je alle bijzonderheden over deze historische plek kennen!

Extra opties

Er zijn verschillende extra opties bij te boeken. Kies je eigen accommodatie, boek een namiddag met wellness en ontspanning of beleef elke avond een culinaire ervaring! Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reisgarantie en Reisvoorwaarden

Dit aanbod valt onder de garantie van VZR Garant. Meer informatie over VZR Garant vind je op www.vzr-garant.nl en onze pagina over de reisgarantie.

Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer over onze reisvoorwaarden.

Reisaanvraag

Mail ons je wensen via het aanvraagformulier, wij nemen vervolgens contact met je op. 

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!