Champagne kan je op elk moment van de dag drinken. Bij het ontbijt, bij de lunch, als borrel, bij diner en natuurlijk in de avond. Het is maar net welk moment jou aanspreekt.

Wanneer je in de Champagne bent, ben je altijd verzekerd van heerlijke champagne wanneer je maar wil.

Met Champagneday aanstaande vrijdag is het in ieder geval een goede reden om champagne in huis te halen. Deze dag is in 2009 in het leven geroepen door een Amerikaan die wereldwijd zijn liefde voor deze prachtige wijn met elkaar wilde delen. Dat initiatief is inmiddels ook door het Comité Champagne omarmd en vele andere bedrijven, organisaties en vooral liefhebber. Je doet ook mee door online een posting te plaatsen met #champagneday.

Bij champagnespecialist – Brouzje.nl – vind je online hele mooie bekende én onbekende parels!
Zo kun je thuis ook genieten van een heerlijk glas champagne. En online mee kan toasten. Ook wanneer het geen officiële ‘Champagneday’ is. Zeker nu we door Covid19 even niet op reis gaan naar de Champagne.

#champagne #champagneday #indechampagne #enthuis #ontbijt #lunch #borrel #diner #avond #altijdmetmate #brouzje #onlinebestellen #champagnetravelnl #evennunietopreis #covid #reisspecialist

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!