Reisgarantie

 

We vinden het van belang om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling en maken daarom gebruik van de VZR-reisgarantie voor onze pakketreizen. Hieronder staat de garantieregeling. Bij boekingen van  losse accommodaties en losse activiteiten geldt deze garantie niet. Lees ook meer over onze reisvoorwaarden.

Vereniging van Kleine Reisorganisaties

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Reisvoorwaarden

Wij hebben onze reisvoorwaarden uiteraard online staan. Deze zijn van toepassing op onze reizen. Je vindt ze hier.

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Champagne Travel gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.

Wanneer diensten door financieel onvermogen van Champagne Travel niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Toepassing

De garantieregeling is uitsluitend van toepassing op de pakketreizen. Het betreft een pakketreis waarbij er minimaal twee reisdiensten worden geboekt en deze onderdelen met elkaar meer dan 24 uur beslaat of een overnachting bevat.

De reisdiensten zijn door de ACM als volgt gedefinieerd;

 • vervoer, zoals een vlucht of treinreis
 • een huurvoertuig, zoals een auto of motor
 • verblijf, zoals een hotelkamer of appartement
 • een toeristische dienst zoals een sportwedstrijd of attractiepark.
 • Share This

  WELKOM bij Champagne Travel!

  De Champagne is geliefd en veel geboekt.

  Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
  En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

  Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

  Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!