Over een paar maanden reizen we weer naar onze favoriete plek op aarde! Van 28 september tot en met 2 oktober 2016 geniet je van een 5-daagse champagne groepsreis onder leiding van Hinke de Jong. Een volledig verzorgde reis in een kleine groep, om op de mooiste manier de Champagne te leren kennen!

Een exclusieve champagne groepsreis!

In de oogstweken is het een heerlijke tijd om de Champagnestreek te leren kennen. Je geniet in deze periode van aangename temperaturen en groene wijngaarden. Gedurende 5 dagen krijg je op informele wijze, deskundige begeleiding van de Champagne Ambassadeur van Nederland 2015, onze Hinke de Jong. Met haar jarenlange ervaring en kennis over de streek, beleef je een reis met vele hoogtepunten. En elke groepsreis is anders! Zo kunnen we jullie blijven verrassen met de mooiste ervaringen! Ben je klaar voor unieke plekken en bijzondere champagne producenten die normaal niet te bezoeken zijn?

 

BEKIJK DE REIS

Genieten in de Champagnestreek

Tijdens de champagne groepsreis ontdekken we de regio op vele verschillende manieren. Uiteraard bezoeken we champagneproducenten, champagnehuizen en de stadjes Reims en Epernay. We gaan terug in de tijd, duiken onder in het champagne productieproces en ontdekken wat zo bijzonder is aan la Champagne. We proeven heerlijke lunches, ervaren workshops en bruisende champagne proeverijen. Ja zal veel leren en ontdekken over het bruisende goud. Ook aan ontspanning geen gebrek! We brengen onze avonden door met gastronomische diners en genieten in de mooiste champagnebars.

Meld je nu aan!

De groepsreis is slechts beschikbaar voor 14 personen. Dit aantal houden we laag om de reis rustig en aangenaam te houden. De groepsreizen zijn erg geliefd dus wacht dus niet te lang om je plekje te bemachtigen! Stuur een mailtje of bel ons direct op 020 785 36 77. Lees meer over de groepsreis!

Share This

WELKOM bij Champagne Travel!

De Champagne is geliefd en veel geboekt.

Daarom vast een eerste advies. Doe je aanvraag minimaal 2 maanden voor gewenste vertrekdatum.
En voor de speciale events of aanvragen met grote groepen minimaal 6 – 12 maanden voor vertrek.

Activiteiten kunnen uitsluitend worden geboekt als onderdeel van een arrangement.

Veel plezier met het ontdekken van onze Champagne reizen!